2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی نامردی می‌کنه بین ادماش که فرق میذاره

شما که فکر میکنی خدا نامردی میکنه چطور انتظار داری جواب بده؟🤔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

همین ک انگشتت می تونه این جملات رو بنویسه یعنی هست

همین که ذهن معیوبت می تونه این اراجیف رو ببافه یعنی خدا هست

همین که چشمات می تونه ببینه گوشی رو یعنی خدا هست

همین که نفس میکشی و قلبت طپش داره یعنی خدا هست

اخ ادم این همه ناشکر

وقتی داره جونت ب لبت میرسه صدا میزنی خدایا ب فریاد برس

یعنی خدا هست

امید هست چون خدا هست

تو مرا جان وجهانی
ازبچگی زندگیم همش غم بوده،فک نکنم قرآن روم اثر بذاره

نمیذاره تاثیر

عزیزم‌بهتره بری پیش روانشناس تا افکار منفی رو دور کنی

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

وجود پروردگار رو نمیشه انکار کرد اما نه به شکل کسی که نشسته دوتا گوشم داره منتظره ما درخواست کنیم اطاعت امر کنه و اگه نکنه منکرش بشیم،بحث خداشناسی انقدر گسترده هست که هرکی هرچی بهت گفت بدون دانسته هاش اندازه یک قطره توی یک اقیانوس هم نیست هرچقدرم ادعای فضل کنه‌‌...خداتو خودت دریاب

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اره خیلی نامردی می‌کنه بین ادماش که فرق میذاره

کی گفته خدا مرد ه یا زن؟؟

همین ک جسارت میکنی و کفر میکنی و شک میکنی ب وجود خدایعنی خدا مهربونه و بهت اختیار داده

تو مرا جان وجهانی