2777
2789
عنوان

یکی زدم تو گوش بچه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 52 پست

یه خوراکی میدادی دسش از اتاقت میبردیش بیرون 

در اتاقتم قفل میکردی تا نره داخل

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالش بود؟ و چند سالته؟ 

خشممو چجوری کنترل میکنم؟

فقط زدن کسیو مزخرف میدونم تحت هر شرایطی حالا... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نباید میزدی دستش میگرفتی میفرستادی پیش مادرش

حالا هم که زدی بیخیال دیگه یاد میگیره نیاد تو اتاقت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چرا پز می دی؟ نمی گی ما هم دلمون می خواد؟ (آرزو به دل موندم یکی بزنم تو گوش بچه های لوس فامیل🤧) ...

پدر مادرش حیا ندارن جمش کنن😂😂😂

ما فرزندان کوروشیم..🤍
یه خوراکی میدادی دسش از اتاقت میبردیش بیرون  در اتاقتم قفل میکردی تا نره داخل

درم قفل میکنم میاد پشت در گریه زاری😂😂😂😂

ما فرزندان کوروشیم..🤍
درم قفل میکنم میاد پشت در گریه زاری😂😂😂😂

خو بیاد محل نده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
رفیقم یه گوشش عفونت میکنه پرده گوشش پارس و مدام سردرد های وحشتناک داره، و همه اینا نتیجه زدن تو گوشش ...

وای چقد محکم زده

ن محکم نزدمش😔

ما فرزندان کوروشیم..🤍