2777
2789
عنوان

یکی زدم تو گوش بچه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 52 پست
خو بیاد محل نده

مامانم فوش کشم میکنه خودشم میاد کمکش در میزنه تا باز کنم😔

مطمئن باش چاره ای نبود دیگ کارد ب استخون رسیده بود😂😂😂

ما فرزندان کوروشیم..🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم فوش کشم میکنه خودشم میاد کمکش در میزنه تا باز کنم😔 مطمئن باش چاره ای نبود دیگ کارد ب استخون ...

اخی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین نمیدونم این چه داستانیه بین خانواده ها

بچهه میاد به گند میکشه فوش میده هرکاری میکنه جلوی بقیه میان قربون صدقش میرن که خدایی نکرده کسی حرف به بچش نزنه خب که چی!!!

بخدا اینقدر زیاد دیدم این نمونه هارو انگار یه فرهنگ ترتیب بچه شده چرا واقعا؟؟

نه ادب یاد میدن نه چیزی اخرشم میگن چرا اینجوری شد 

ببین نمیدونم این چه داستانیه بین خانواده ها بچهه میاد به گند میکشه فوش میده هرکاری میکنه جلوی بقیه ...

دقیقا موافقم

میگن بچمون باید بیاد برینه رو سرت و چون بچست نباید چیزی بهش بگی😐

اگ بچشونو ادب نکنن یکی دیگه ادبش میکنه واسشون خب

ما فرزندان کوروشیم..🤍
اره متاسفانه مشکل خشونت دارم ۹۹ درصدم کنترلش میکنم ولی اینبار در رفت از دستم

دوست دارم شماهارو البت تا وقتی نزنین منو🤣

Enfp هستم خوشبختم🤣

ته عصبانیتم داده🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
دقیقا موافقم میگن بچمون باید بیاد برینه رو سرت و چون بچست نباید چیزی بهش بگی😐 اگ بچشونو ادب نکنن ...

یعنی ببین

یکی از فامیلامون بچش جلوی همه لخت میشه یهو مثلا میخواد بره استخربادیش تمام لباساشو جلوی همه درمیاره فکر کنم ۷ سالشه

شدیدا لجبازه اصلا یه چیز عجیبیه

دوست دارم شماهارو البت تا وقتی نزنین منو🤣 Enfp هستم خوشبختم🤣 نه عصبانیتم داده🤣

بست فرندم enfp عه🥲

بهترین ادمای دنیان هیچوقت کم نمیزارن تو رفاقت

ما فرزندان کوروشیم..🤍

من مجرد بودم یه باریکی ازفامیلای شهرستان اومده بودن منم ازسرکاراومده بودم خواب بودم جمع زنونه بود بعد این بچش داشت پرتقال میخورد دستانش آبکی وکثیف بود یکی دوبار با همون دسترس سیلی کوبید تو صورتم منم هی ازخواب میپریدم چیزی نمیگفتم دیگه دیدم مامانش هیچی به بچه نمیگه دست بچه رو گرفتم کشوندمش تو آشپزخونه یه قاشق گذاشتم رو گاز گفتم الان داغت میکنم الکی گفتم که بترسونمش بعدازاینکه ناهار خوردن رفتن دیگه نیومدن خونمون😂😂😂😂آخه بچه خیلی فحشای کشدار میداد بعد مامانش چیزی نمی‌گفت پنج شیش سالش بود خیلی حرکات زشتی میکرد عوضی

بست فرندم enfp عه🥲 بهترین ادمای دنیان هیچوقت کم نمیزارن تو رفاقت

قربانت😁❤

بله سلام منو ب رفیقت برسون 

فقط ی فکت هر چی بت نصیحت میکنه میخواد بت امید بده داره ب خودش میگه منظورش تو نیستی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
من مجرد بودم یه باریکی ازفامیلای شهرستان اومده بودن منم ازسرکاراومده بودم خواب بودم جمع زنونه بود بع ...

حالا مامانه طلبکارم هست

خدایاا

ما فرزندان کوروشیم..🤍
قربانت😁❤ بله سلام منو ب رفیقت برسون  فقط ی فکت هر چی بت نصیحت میکنه میخواد بت امید بده داره ...

اره دقیقن خیلی نصیحت میکنه😂♥️

ما فرزندان کوروشیم..🤍