2777
2789
عنوان

یکی زدم تو گوش بچه فامیل

1126 بازدید | 52 پست

اتاقمو بهم ریخت انقد پرید رو تختم فکنم فنراش دیگه بدرد نمیخورن😐 پر رو بالشتیم تفه😐مامانشم یک کلام بش نگفت بچه بشین خونه مردمو خراب کردی😐😐حالا نکنه ننش بره همجا بگه طرف روانیه بچمو زده

شما تو این مواقع چیکار میکنین چطور خشمتونو کنترل میکنین

ما فرزندان کوروشیم..🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه بود کارت 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     
فک نکنم بزنم.چون...چون...🤔چرا نمیزنم🧐 ولی دعوا میکنم.اخم میکنم.از اتاق میبرم بیرون

اصلا اینا سرش تاثیر نداشتن انگار تسخیر شده

ما فرزندان کوروشیم..🤍

حالا که دیگه زدی اومدی راهکار کنترل خشم میخوای😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

چرا پز می دی؟ نمی گی ما هم دلمون می خواد؟ (آرزو به دل موندم یکی بزنم تو گوش بچه های لوس فامیل🤧)

ولی جدای شوخی تو اینجور مواقع همیشه سعی کن پدر و مادر بچه رو شرمنده کنی تا خود بچه 

اونا باید بچه شون رو تو جمع کنترل کنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

دستشو میگرفتی یا با یه ترفند از اتاق میاوردیش بیرون بعدم درو قفل میکردی. زدنت کار درستی نیست اگه چیزیم بگه حق داره. میاوردی بیرون میگفتی بدم میاد میره روتختم متاسفانه حرف گوش نمیده