2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رو‌پسرای امروزی حساب جنتلمنی‌کردیا😬😂

من رل حضوری نداشتم فقط با چند نفر مجازی صحبت کردم اما از بین خواستگارام یکیشون که خیلی اصرار داشت زیر نظر خانواده ها چند روز بیرون رفتیم صحبت کنیم درباز میکرد ،هنوزم جواب منفی بهش دادم و پیگیره بنده خدا/:

پس با این روحیاتت بگو ایشون یکیو همراه خودش بیاره مواظبش باشن    (شوخی کردم ناراحت نشین

نه ناراحت نشدم  اینا اعماق وجودمه توی ظاهر هیچوقت بروز نمیکنه   باحرفت یاد تعلیم رانندگی افتادم، همراه بالای15سال باید باشه

امروز داداش من رفته بود واسه اولین دیدار خواستگاری دلش نگرفته بود بعد می‌گفت دلم واسه دختر میسوزه

میگن توی ازدواج رودرواسی و عذاب وجدان اصلا معنا نداره، و به دل نشستن هم خیلی مهمه، اگر بعد از دوجلسه به دل ننشست نباید ادامه داد