2777
2789
وا معلوم جلو  پشت بشینی بی نهایت خنده داره یه عمر سوژه میشی

واقعا؟؟ خوبه یبار برام پیش اومد جلو نشستم، البته جور نشد ولی همه ش میگم نکنه با خودش گفته چه پرروعه؟ البته پشت هم بشینی میگن انگار سوار اسنپ شده

نمیگه چای نخورده دخترخاله شده؟ 

نمیری بغلش بشینی که 

یه ادم بینتون فاصلست 

تو تاکسی هم جا نباشه ادم جلو میشینه 

دیگه خواستگار واقعا زشته پست بشینی 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ خوبه یبار برام پیش اومد جلو نشستم، البته جور نشد ولی همه ش میگم نکنه با خودش گفته چه پرروعه؟ ...

اگه بخواد همچین فکری کنه خیلی عقب افتادست همون بهتر که جور نشه 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
یک عده لباس لختی میپوشن تا بدن مشخص باشه  یه عده میگن پشت بشین تا نبینتت حرفم نزنید

به تیپ شخصیتی برمیگرده پس، من ظاهرم جدیه ولی درعین حال ادم راحتی ام، نه خیلی راحت، ولی قطعا موقع حرف زدن با خواستگار لپام گل نمیندازه   فکرکنم با توجه ب اخلاق خودم باید جلو بشینم

من الان از شوهرمم پرسیدم کلی خندید😂

میگه مگه تاکسی گرفتی

طرف خاستگاره، باید جلو بشینی تا بتونی ارتباط کلامی درست برقرار کنی

در ضمن پشت نشستن احساس ناامنی توی طرف ایجاد میکنه که از من شاید ترسیده که کاریش کنم رفته نشسته عقب

فقط اینو یادت باشه به هیچکس تا قضیه قطعی و رسمی نشده اعتماد نکن /و خیلی هم عادی و راحت نباش/بزار ایش ...

باشه حتما، ممنون، فعلا حتی خانواده م هم نمیدونن، یکی ا  دوستام معرفی کرده فقط میخوام ببینمش، راستش خیلی هم حوصله خواستگار بازی ندارم

من خودم با ماشین رفتم دنبالش 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇