2777
2789
عنوان

بیاین از دانشگاه بگین

173 بازدید | 14 پست

یکم درباره دانشگاه بگین مثل مدرسه یه کلاس ثابته یا باید جابجا شد؟تایم کلاسا چجوریه؟همیشه حضور غیاب میشه؟خوابگاه ها چند نفرس؟هزینهش چطوره غذایهای سلف قیمتشون و کیفیت و اینکه چی میدن مثلا 

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضپر غیاب برا بعضی از استادا مهمه و نمره داره کلاسا جابه جا میشن  تایم کلاسا یکساعتو نیمه

خولبگاه چی

نه عزیزم جابجا میشی

مثلا شنبه ۳تا درس داری هرکدوم یه کلاس متفاوته

کلاسا ۲ساعته ست ولی اساتید معمولا ۱ساعت درس میدن

بستگی به استاد داره ولی اکثرا بله حضور غیاب میکنن

خوابگاه نبودم نمیدونم

سلف بی کیفیته

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کلاسا ۲ ساعت تایم داره ولی استادا سر یک ساعت و نیم تموم میکنن نیم ساعتش آنتراکه که استراحت کنید

هر درسی میرید یه کلاس مثلا یه بار کلاس ۲۱۵ یه بار ۲۱۸ و...

برای حضور غیاب بستگی به استادت داره بعضیا خیلی براشون مهمه بعضیا نه 

غذای سلف هم ۴ ت غذاهای خورشتی و عدس پلو و لوبیا پلو اینا و ۶ ت مرغ و کباب ها ولی احتمالا تا مهر افزایش قیمت داشته باشه و اکه شبانه باشی هم شامت گرون تر از بقیه است

نه عزیزم جابجا میشی مثلا شنبه ۳تا درس داری هرکدوم یه کلاس متفاوته کلاسا ۲ساعته ست ولی اساتید معمول ...

غذا چیا میدن؟کوبیده و جوجه میدن مثلا؟😂😂

حضور غیاب بستگی به استاد داره 

با توجه به تعداد واحد درست میتونی برای هر درس غیبت داشته باشی بیشتر از اون بشه حذفت میکنه

‌غذای سلف برای دانشگاه ما که دولتیه ۶هزار تومنه

کیفیتشم زیاد خوب نیس در حد سیر شدن شکم

جوجه 

کباب

قورمه 

قیمه 

کتلت

فلافل

شنیسل

سبزی پلو با ماهی...

هر درسی تو یه کلاسا پس کلاسا متغیره

تایم آزادم زیاد داری بین کلاسا 

کلا جوش خیلی خوبه خوش میگذره بهت

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

خوابگاه هم اتاق ۴ نفره داره هم ۶ نفره و بستگی به شانست داره با چه آدمایی هم اتاق بشی که من متاسفانه از هم اتاقی شانس نیوردم و دو بار بحثمون شد ولی با هماهنگی سرپرست میتونی اتاقتو عوض کنی 

خوابگاه هم اتاق ۴ نفره داره هم ۶ نفره و بستگی به شانست داره با چه آدمایی هم اتاق بشی که من متاسفانه ...

تعداد کمتر نیست؟بعد دانشگاه دولتی باید هرترم پول خوابگاه بدی؟چجوریاس؟

غذا چیا میدن؟کوبیده و جوجه میدن مثلا؟😂😂

من دانشگاه آزادم غذاشون آزاده نرخ قیمتش و تقریبا رستورانیه

آره عزیزم

زرشک پلو با مرغ؛جوجه؛کوبیده و...

ولی سلف دانشگاه دولتی بی کیفیته

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تعداد کمتر نیست؟بعد دانشگاه دولتی باید هرترم پول خوابگاه بدی؟چجوریاس؟

نه معمولا همینه تعداد افراد

اره هرترم هزینه میگیرن اونم بستگی به دانشگاهت داره چقدر بگیرن معمولا ۳۰۰ تا ۵۰۰ هست هزینه هر ترم به طور تخمینی