2777
2789

سلام خانما من از برج 4پارسال شوهرم بهم ماهیانه 500تومن خرجی میده

منم تا چند ماه خرج نمیکردم پولارو جمع میکردم اکه وسیله ای چیزی برا خونه میدیدم باهاش قسطی میخریدم پول قسطامو میدادم یا برا بچه هام چیزی از مغازه میخریدم بهش نمیگفتم چون میگفتم پولی که بهم دادو دیگه کاری بهشون نداره

الان امروز پسرم کیک وشیر خواست رفتم که براش بگیرم حواسم نبود کارتم پول نداره زد موجودی ناکافی بهش زنگ زدم که برام پول بریز موجودیم ناکافیه بهم میگه همین چند روز پیش پول بهت دادم چرا تموم شد 

بهش گفتم قسطامو دادم خرج خرده ریز  هم داشتم پول شارژام واینترنتام همش از این پونصدیه ماهیانس میگه من از برج 4پارسال بهت پول میدادم یعنی 12ملیون تاالان

بخوای قسط وخورده ریز بخری که تموم نمیشه چیکارشون کردی

فردا پرینت کارتتو میگیرم من باید حساب کتاب کنم که چجوری خرج شده

خانما خیلی حرصم گرفت از حرفش زبونم قفل شده نمیدونم چی بهش بگم من به اندازه ی کافی تو زندگی دارم صرفه جویی میکنم اینم پول ماهیانمه که فکر نمیکردم به اینا کاری داشته باشه بگید چی بگم 

خدایا شکرت  

منم همین مشکل رو داشتم چند شب پیش

با این تفاوت که اصلا برای خودم چیزی نمیخرم

خرج خورده ریز خونه میشه.همسرمم کارمند حسابم زیر دست خودشه میتونه ببینه کجا چی خریدم

باخودم عهد کردم هرچی خریدم بنویسم ازین به بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پرو ... پونصد تومن چقده مگه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم همین مشکل رو داشتم چند شب پیش با این تفاوت که اصلا برای خودم چیزی نمیخرم خرج خورده ریز خونه می ...

منم اتفاقا این تصمیمو گرفتم 

ولی بهش گفتم الان کارتو میشکونم دیکه هیچ پولی ازت نمیخوام

خدایا شکرت  
ببخشید ولی دیوونه ای پولو میده به خودت واسه چی ازش واسه خونه خرج میکنی خواستی واسه بچه ها چیزی بگیری ...

چه میدونستم اینجوری میشه 

خیلی حرصم گرفت امروز از حرفاش گفتم دیگه این پونصدتومنیتم نمیخوام بزار واسه خودت پس انداز کن

خدایا شکرت  
از اين به بعد شب كه داره مياد بگو بچه ها گفتن اينارو بخر بيا اون پولم واسه خودت نگه دار

الان من چی بهش بگم عصری که اومد چجوری از حقم دفاع کنم 

زبونم قفل شده نمیدونم چی بگم

خدایا شکرت  
الان من چی بهش بگم عصری که اومد چجوری از حقم دفاع کنم  زبونم قفل شده نمیدونم چی بگم

کارت جدا برای مخارج خوته یا اعتماد.

بگو نه به خانوادم میدم نه مخفی میکنم

خودت دستت تو خرجه

کارت جدا برای مخارج خوته یا اعتماد. بگو نه به خانوادم میدم نه مخفی میکنم خودت دستت تو خرجه

ازم انتظار داشت که پس انداز میکردم پولارو نه اینکه بهش بگم موجودی ناکافی

خدایا شکرت  

وای از پارسال تا حالا فقط ۱۲ میلیون ! من بودم میگفتم بذار جلوی آیننه پولتو بابا من مجردم خونه پدر مادرم زندگی میکنم ماهی شیش تومن خرجمه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اشتباه از خودته  که از خودت میزنی  برا خونه وبچه هاش خرج میکنی زبونش دراز میشه دیگه هرچی میخوای بگو خودش بخره تا جونش دراد

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏