2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید عصری که شوهرم اومد چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه از خودته  که از خودت میزنی  برا خونه وبچه هاش خرج میکنی زبونش دراز میشه دیگه هرچی م ...

مشکل اینجاست که باور نمیکنه برا بچه ها وخونه خرید کردم میگه پرینت میگیرم ببینم همه چی مشخص میشه 

خیلی دلم شکست از حرفاش 

خدایا شکرت  

وای تورو خدا ماهی ۵۰۰تومن؟؟؟؟آدم یه بار میره سوپر مارکت ۵۰۰تومنم باید یه چیزی بزاره روش تا فقط چندتا خوراکی بخره.چخبرع؟؟من با۴۰۰تومن یارانم فقط اینترنت و شارژ میخرم

خدایا خودت حفظش کن🙏
مشکل اینجاست که باور نمیکنه برا بچه ها وخونه خرید کردم میگه پرینت میگیرم ببینم همه چی مشخص میشه  ...

دقیقا وقتی خودشون نمیخرن از این چرت وپرت ها زیاد میگن از این به بعد بزار خودش بخره بفهمه قیمت ها چه جوریه من الان هم از شوهرم پول میگیرم هم هرچی لازم دارم بهش میگم بخره تا حرفی میزنه میگم وظیفته تو که نمیتونی خرجمو بدی برا چی ازدواج کردی 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
وای تورو خدا ماهی ۵۰۰تومن؟؟؟؟آدم یه بار میره سوپر مارکت ۵۰۰تومنم باید یه چیزی بزاره روش تا فقط چندتا ...

منم بهش گفتم خرج اینترنت وشارژام قسطامو دارم میدم میگه 

اینقد نمیشه این چیرایی که گفتی پرینت میگیدم مشخص میشه

منم گفتم باشه بگیر ولی دیکه هیچ پولی ازت نمیخوام خیلی دلم شکست باحرفاش اصلا دستو دلم به کار نمیره همینجوری خنثی موندم فقط فکر میکنم

خدایا شکرت  
منم بهش گفتم خرج اینترنت وشارژام قسطامو دارم میدم میگه  اینقد نمیشه این چیرایی که گفتی پرینت م ...

بیخیال بابا شوهره دیگه،باز افسارش دست خودته یه جور رامش میکنی،اعدامت که نمیکنه

خدایا خودت حفظش کن🙏
دقیقا وقتی خودشون نمیخرن از این چرت وپرت ها زیاد میگن از این به بعد بزار خودش بخره بفهمه قیمت ها چه ...

به خدا به اندازه کافی تو زندگی دارم صرفه جویی میکنم 

خرید خونه باشوهرمه مای بی بی وشیر خشک برا دوتا بچه کوچیکام میگیره تو این 12سال زندگی مشترک از پارسال برج چهار شروع کرد خرجی دادن به من که امروز اینجوری بهم گفت میگه 12ملیون باید میشدن همه رو خرج کردی؟ پرینت میگیرم مشخص میشه

خدایا شکرت  
بیخیال بابا شوهره دیگه،باز افسارش دست خودته یه جور رامش میکنی،اعدامت که نمیکنه

حرفش سنگین بود این عدم اعتماد به من ناراحتم کرده که یعنی من دروغ میگم در مورد مخارج خودم

خدایا شکرت  
حرفش سنگین بود این عدم اعتماد به من ناراحتم کرده که یعنی من دروغ میگم در مورد مخارج خودم

بهش بگو من عارم میاد به کسی بگم شوهرم ۵۰۰میده بهم،تو چجوری روت میشه ازمن حساب کتاب میخوای؟؟خودت خبرنداری از گرونیا

خدایا خودت حفظش کن🙏
چه میدونستم اینجوری میشه  خیلی حرصم گرفت امروز از حرفاش گفتم دیگه این پونصدتومنیتم نمیخوام بزا ...

اشباه میکنی اینکار میکنی یعنی چی میشکنی سیاست داشته باش. از این بع بعد زورش کن پول زیاد بریزه  اصلا هم به خونه خرج نکن 

دست پیش بگیر کلی داد و بیداد کن 

بگو چندرغاز میدی با ۵۰۰ چی میشه 

فکر کردی خرج ندارم یه پفک ۵۰ تومن شده 

پول ده تا پفک بهم میدی 

کلی بازی دربیار 

البته دستش درد نکنه بهت ماهیانه میده ولی حساب کتاب نداره که

منم هر وقت شوهرم بخواد حساب کتاب کنه میزنم به کولی بازی دیگه پشیمون میشه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید