2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد سینه از فردای تخمک گذاری شروع شد..خیلییییی گرسنم میشد همش ضعف میکردم..دو سه بار سردرد های خیلی شدید گرفتم و بشدت گرمم بود...سه روز قبل موعد ترشحم یکم صورتی شد حس کردم باردار شدم و لک لانه گزینی باشه برای همین فرداش بی بی زدم و مثبت شد....ترشحاتمم مثله قبل بود بعد یک هفته یا ده روز بعد تاخیر ترشحم یکم بیشتر شده...ولی از همون روز موعد رنگ ترشحم یکم تغییر کرده

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
پس یعنی قبل موعد ترشحاتتون شروع شد؟؟

نه قبل موعد ترشح عادی که همیشه داشتم یکم صورتی شد تا فرداش...دستمال که میزدم به خودم کلا خشک بودم ترشحاتم داخل واژن بود...ولی ترشح بارداریم بعد ده روز تاخیر شروع شد

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
نه قبل موعد ترشح عادی که همیشه داشتم یکم صورتی شد تا فرداش...دستمال که میزدم به خودم کلا خشک بودم تر ...

من هیچ ترشحی ندارم و واقعا علائم های پری‌ رو‌ دارم و‌ چندبار‌ با دستمال خشک میکنم‌ اما هیچ رنگی نیست …

دو روز‌ مونده به موعدم‌ یعنی‌ پری داره‌میاد؟

من هیچ ترشحی ندارم و واقعا علائم های پری‌ رو‌ دارم و‌ چندبار‌ با دستمال خشک میکنم‌ اما هیچ رنگی نیست ...

علایم پری و بارداری تقریبا مثله همه فقط استرس رو از خودت دور کن تا دو روز دیگه اگه نیومد بی بی بزن انشالله که بارداری