الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من درد سینه از فردای تخمک گذاری شروع شد..خیلییییی گرسنم میشد همش ضعف میکردم..دو سه بار سردرد های خیلی شدید گرفتم و بشدت گرمم بود...سه روز قبل موعد ترشحم یکم صورتی شد حس کردم باردار شدم و لک لانه گزینی باشه برای همین فرداش بی بی زدم و مثبت شد....ترشحاتمم مثله قبل بود بعد یک هفته یا ده روز بعد تاخیر ترشحم یکم بیشتر شده...ولی از همون روز موعد رنگ ترشحم یکم تغییر کرده
فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
نه قبل موعد ترشح عادی که همیشه داشتم یکم صورتی شد تا فرداش...دستمال که میزدم به خودم کلا خشک بودم ترشحاتم داخل واژن بود...ولی ترشح بارداریم بعد ده روز تاخیر شروع شد
فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️