2777
2789

بچها یه ساله که باهمیم. اون 69 من 68،  اون بیشتر از من احساسی و وابسته هست

هر روز یه فازی داره یه روز مهاجرت کانادا، یه روز مهاجرت دبی، بازار کارش هم طوریه که الان بهم ریخته و کلا ذهنش درگیره، میخوام بهتون بگم که یکم تکلیفش تو زندگیش معلوم نیس، هروقتم فکر مهاجرت میاد سرش اول از من میپرسه تو هم میای باهام.یوقتایی هم میپرسید جهزیه شما چی رسم دارین، مهریه چقد معمولا تو فامیل شماست و ازین سوالا

ولی وقتی ازش پرسیدم برای آینده رابطمون چه برنامه ای داری؟

گفت اگه منظورت ازدواجه، برنامه ای برای ازدواج ندارم.

گفتم پس باید جدا شیم... چون من هدفم ازدواجه. میخوام ازدواج کنم از زندگی مجردی خسته شدم. بغض تو چشاش بود ولی خودشو نگه داشت... گفت چرا میگی ازدواج به چیا فک میکنی... منم گفتم دلایلمو برا ازدواج. دیگه هیچی نگفت و با دقت به حرفای من گوش میداد.

بهش گفتم ما تو این سن دیگه خیلی وقت نداریم برنامه بریزیم برای مهاجرتو فلان... تا ادم بخواد بره و جا بیفته کلی طول میکشه... گفت اره حرفات منطقیه باید به زندگی جدی تر نگاه کنم.

نمیخوام فک کنه دارم از وابستگی یا احساساتش سو استفاده میکنم که مجبورش کنم یا تحت فشار بذارمش برای ازدواج چون کلا یه اخلاقی داره هرکاری حتی کوچیکترین کار اگه بدونه که قراره مجبور بشه به انجامش بدتر اونکارو نمیکنه حتی اگه دلش بخواد

به نظر شما من باید چیکار کنم؟ این ادم همه ملاکای منو داره همه اون اخلاقیاتی که من میخوام، منم خیلی سختگیرم به این راحتیا کسیو پسند نمیکنم، خیلی هم دوسش دارم.

کمکم کنین خواهریا

مشخصه هنوز برای زندگی شخصی خودش تصمیم ثابتی نگرفته فعلا یکم دورتر باهاش باش فاصله بگیر بیین خودش هر وقت به ثبات رسید نظرش چیه کلا کات نکن فعلا شاید موقعیتش خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به ادمی که به قول خودت تکلیفش تو زندگی معلوم نیست میگی هر چی میخوام رو داره؟ این اقا دقیقا چی داره؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

بگو نمیخوام از دستت بدم 

میخوام کلا مال خودم شی😁

بگو بزار دونفری واسه آیندمون  تلاش کنیم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مهر

همسر منم  مهر هست 

خود خود عشقه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چرا به ادمی که به قول خودت تکلیفش تو زندگی معلوم نیست میگی هر چی میخوام رو داره؟ این اقا دقیقا چی دا ...

از همه مهمتر اخلاق، شخصیت، کنارش شادم آروومم، وضع مالیش هم بد نیس، خونوادگی هم به هم میخوریم

ببین کلا همه ماجوونا تو این وضع کشور تکلیفمون معلوم نیس میخوایم یکاری کنیم هی بهتر شه