2777
2789

بچه ها من هربار یه خوشی کوچیک میکنم فردا یه اتفاق بد میفته آخه چرا من زندگی خیلی معمولی دارم مشکلاتیم دارم تو زندگی خلاصه بی مشکل نیستم ولی خب انگار واقعا خوشی نیومده این همه بلاگر چطور انقدر خوشبختن ولی با یه شادی ما یه غمی میاد سراغمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا همینه زیاد نباید خوشحال یا غمگین شد هیچی همیشگی نیست به قول معروف این نیز بگذرد 

اخه چرا فقط برای ما همین صنم بلاگره که شوهرش هندیه هرروز مسافرت هرروز رستوران باور کن از بچگیم با مشکلات زندگی کردیم و نفس کشیدیم

چه راهنمایی خوبی من خیلی وقته صدقه نمیدم 

منم همین بودم خیلی گره تو کارم بود صدقه خیلیییی خوبه ببین صدقه رو هم از طرف امام رضا علیه السلام بده برای سلامتی آقام امام زمان علیه السلام بگو خدا به منم این وسط حق واسطه گری بده ❤️💚