2777
2789
عنوان

خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم چند هفته ای ؟ من همیشه قبل پری خیلی پر خور میشدم .الانم که باردارم و هفته پنجم هستم این پ ...

سلام عزیزم

گاهی کمردرد و دل درد دارم تخمدان سمت چپمم گاهی درد میگیره.قبلا ویار خاصی نداشتم اما امشب برای اولین بار دوبار بالا اوردمو حالت تهوع دارم 

اگه دردات با استراحت بهتر میشه یا کمه نگران نباش طبیعیه.ولی اگه شدیده یا ادامه داره تو طول روز ی دکتر برو حتما

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تخمدانم خیلی درد داره مخصوصا وقتی دراز کشیدم و تو‌حالت کشیدگی هستم 

تاحالا سونو رفتی ؟؟ دردات زیادن ؟؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
یک گروه بزنم ایتا یا بله ، واسه خانم‌های بااردار نهایت پنج شیش نفر بشیم که هممون تو یک سن بارداری هس ...

عزیزم من برنامه های داخلی رو ندارم اصلا 

تاحالا سونو رفتی ؟؟ دردات زیادن ؟؟

نه سونو ندادم آخه هنوز پنج هفته هیتم .‌‌‌‌‌‌‌‌دردامرو دایم دارم ولی در حدی میست ک بی تابی کنم . درد رو‌داره زیر دلم . دو روز‌دیگه تازه وقت دکتر دارم اولین ویریتم  

نه سونو ندادم آخه هنوز پنج هفته هیتم .‌‌‌‌‌‌‌‌دردامرو دایم دارم ولی در حدی میست ک بی تابی کنم . درد ...

اگه شدید نیست ک نگران نباش . برو دکتر خیالت راحت بشه 

بیشتر استراحت کن.کار سنگین انجام نده.سرپاهم زیاد نمون