2777
2789
عنوان

خانومای باردار

129 بازدید | 21 پست

اونایی ک هفته های اولشونه بگید وضع غذا خوردنتون چجوریه

من چرا زود زود گشنه م میشه انقد طبیعیه ؟؟؟ .. دیگه داره عصبیم میکنه

من قبلشم اصلا پرخور نبودم لاغرم بودم همش

اما اینکه بخام تند تند غذا بخورم برام عذاب اور شده معده م عادت نداره.ی غذاییو یبار میخورم باردوم نگاش میکنم معده م بهم میریزه

چیکار کنم  😭😭

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نمیتونستم غذا بخورم حالم به هم میخورد

برا بچه بد نبود گشنگی ؟؟؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
عزیزم طبیعیه تحملت ببر بالا خدا کمکت کنه

چاره ای ندارم مث اینکه

برا بچه بد نبود گشنگی ؟؟؟

نه دیگه اون از بدن من تغذیه میکرد ویتامین های بدن من کم شده الان یه عالمه دارو میخورم

یه بار از بس چیزی نخوردم فشارم افتاد از حال رفتم تو این چهار ماه زجری نمونده نکشم

اگه میتونی همون غذا رو تو چند وعده بخور،ولی چاقی اونم اگه استعدادشو داشته باشی یه چیز گریز ناپذیره🥺 ...

بدبختیم اینه بار دوم ک ب همون غذا نگاه میکنم معده میخاد بیاد بالا.

وعده ها تو کم حجم کن ولی تعدادشو زیاد کن. منم اوایل بارداریمه.اصلا نمیتونم به غذا فکر کنم.اشتها ندا ...

چقد بد 😫 خدا بهمون کمک کنه . اخه نمیشه تحملم کرد .من جوری گشنه م میشه اگه نرم نخورم معده م انگار میخاد سوراخ شه 

نه دیگه اون از بدن من تغذیه میکرد ویتامین های بدن من کم شده الان یه عالمه دارو میخورم یه بار از بس ...

😣😣واقعا 😫خیلی باید مراقب خودت باشی 

من از این ب بعد میخورم مجبورم دیگه

اصلا عادت زیاد خوردن نداشتم . 

منم بی اشتها شده بودم

چیکار میکردی با گرسنگیت اونوقت 

سلام عزیزم چند هفته ای ؟ من همیشه قبل پری خیلی پر خور میشدم .الانم که باردارم و هفته پنجم هستم این پرخوری ادامه پیدا کرده . سیرمونی ندارم اصلا . سونو قلب کی میرین ؟ ویاری چیزی ندارین؟ من هنوز زیر دلم و با تخم دانام درد داره چرا