2777
2789

پسرم یک ماه پیش لکه سفید دور گردن و صورتش زد اول کم‌بود بعد بزرگترشدن لکه ها. بردمش دکتر جواب قطعی ندادن چندتاشون گفتن از کمبود اهن و حساسیت به آفتابه و بعضیا گفتن احتمال کم شاید پیسی باشه توروخدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین خیلی حالم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر تهران هستی ببر پیش سهیلا ستوده متخصص پوست اطفال هست 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
مال افتابه همون دکتر اول درست گفته  یه پماد میدن بزنی میره بیرون هم میری ضدالتاب بزن براش

جدی میگی عزیزم خدا از زبونت بشنوه. الان یک ماهه پماد میزنم ضدافتابم میزنم ولی نرفته واسه همین نگرانم 

پیسی .تو سن ۶ الی ۷ سالگی بیشتر شروع میشه .توی صورت اکثرا دور لب و دور چشم میزنه .از استرس هم میاد

بخدا همش تو نی نی سایت دنبال میگردم کسی تجربه داشته باشه ارومم کنه دعا کن به حق این روزای عزیز پسرم خوب بشه