2777
2789
اونا سوت بلبلی میزنن

همونو بگو اتفاقا من مهمون از تهران داشتم هی میخوردن باد میکردن زارزت زورت راه مینداختن نمیدونم چرا شهرستانیا رو انقد مسخرع میکنن خودشون انگار چین

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
چ ربطی ب شهرستانی دااااشت. ک.ون شما با ما شهرستانیا چ فرقی داره نکنه شما تبخیر میکنید بی ادب بی فرهن ...

فکر کنم منطورش اینه چندروز میمونن دیگه نمیتونن نگه دارن و مجبورن توی سرویس خالی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مهمونای شهرستان افتادم.. یه دفعه همه نشستن یکی توی دستشویی میگه زااارت

چ سمی بود گفتی🤣🤣چ ربطی ب شهرستان داره اصلا مگ تهرانیا ازکونشون صدای قناری درمیارن؟؟؟؟صداش متفاوته😐😐حیف ک‌نمیشه خیلی چیزا گفت حیففف😐هی خداااااا

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
همونو بگو اتفاقا من مهمون از تهران داشتم هی میخوردن باد میکردن زارزت زورت راه مینداختن نمیدونم چرا ش ...

من اینقد بیشعوری از بعضی تهرانیا دیدم ک حد ندارههههه فقط ما باز گو‌ نمیکنیم 

یعنی چیو به چی تبدیل کردین عنوان تاپیک کجا گوز شهرستانیا و تهرانیا کجا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من اینقد بیشعوری از بعضی تهرانیا دیدم ک حد ندارههههه فقط ما باز گو‌ نمیکنیم 

ولش کن ما مثل اینا نیستیم مااصالت فرهنگ داریم 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

ربطی به تهرانی شهرستانی نداره ادم یه مسیر طولانی میره شهر دیگه اب و هوا عوض میکنه ناخوداگاه یکم معده و دلو روده بهم میریزه 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
یاد مهمونای شهرستان افتادم.. یه دفعه همه نشستن یکی توی دستشویی میگه زااارت

ببخشید ولی  این مشکل خونه هاست نه آدم ها خونه ها استاندارد نیست دیگه این چیزی که میگید طبیعی نمیتونند جلوشو بگیرند که تو دستشویی هم جای همین کار حرف شما عجیب تر که 😐😐 بعد واقعا ربطش رو به شهرستانی هم درک نکردم 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من مهمون تهرانی داشتم اومدن بچشون شب ادراری داشت مامان تشک مخصوص داد بهشون برخورده بود گداشتن کنار ر ...

یاخداااا😐😐😐😐😐 این دیگ چ بیشعور و بی فرهنگی بودد😐😐😐