2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مهمونای شهرستان افتادم.. یه دفعه همه نشستن یکی توی دستشویی میگه زااارت

چ ربطی ب شهرستانی دااااشت. ک.ون شما با ما شهرستانیا چ فرقی داره نکنه شما تبخیر میکنید بی ادب بی فرهنگ

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

مگه دمپایی رو نمیپوشن؟ چجوری پاشونو میزارن رو دمپایی میرن تو

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چ ربطی ب شهرستانی دااااشت. ک.ون شما با ما شهرستانیا چ فرقی داره نکنه شما تبخیر میکنید بی ادب بی فرهن ...

اونا سوت بلبلی میزنن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پادری مگه نداره جلو دسشویی  فک کنم خیلی حساسی من اصلا نگاه نمیکنم ببینم یکی چجوری از دسشویی می ...

وایی خدایی خونه به گند کشیده میشه 

پادری میذاشتمم با دمپایی میومدن روش 😭😭

وایی خدایی خونه به گند کشیده میشه  پادری میذاشتمم با دمپایی میومدن روش 😭😭

با دمپایی میان بیرون رو پادری؟ 😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
غیرشهرستانی حتما باد معده نداره یا خفه کن نصب کرده

غیر شهرستانی ک مثه این خانم باشه باد معدش از تو دهنش خارج میشه ن از ک و ن ش😂

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲