2777
2789

میوووووووووووووو خداوکبلی بخون منه گربه رو راهنمایی کن🐈

بچه ها سمت چپ سرم(بالای گوشم)

و جلوی سرم چند وقته بی حسه و گاهی حالت تهوع میگیرم

برای حالت تهوعم دکتر رفتم گفت میگرنه(این حالت تهوع رو قبل بی حسی سرم داشتم)

چشمام هم از قبل ضعیف بوده الان همش خسته میشه و حس میکنم ضعیف تر شده

حالا سوالم اینه این بی حسی سرم ربطی به ضعیفی چشم داره؟یا ممکنه مال میگرن باشه؟

نکنه مال ام اسه من از ام اس میترسم

چند سالته؟ 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

یه دکتر برو چون نه میگرن بی حسی داره نه ضعیفی چشم

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی لوسی اه

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
دامپزشکت چی تجویز کرد برات

😂😂😂😂

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
یه دکتر برو چون نه میگرن بی حسی داره نه ضعیفی چشم

اخه دفعه پیش قبل ضعیف شدن چشمم دو طرف سرم مور مور میشد و بعدش چشمم ضعیف شد و پسر داییمم قبل ضعیفی چشمش دو طرف سرش مور مور میشد

اما الان بی حسه و من میترسم