2777
2789

بچه ها من تولد ۲ سالگی دخترمه چند روز دیگه یعنی پنجم🎂🎂

بعد اول که تولدش تو روز تاسوعا است من دوست داشتم همون روز پنجشنبه بگیرم ولی خب تاسوعا است نمیشه🤗

میخوام روز دوشنبه براش تولد بگیرم بعد به نظرتون تولد رو تو خونه بگیرم خوبه؟

آخه پارسال توی پارک براش تولد گرفتم امسال گفتم تو خونه بگیرم براش 

تم تولد هم بهم بگین چی بگیرم ❤

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧

تم تولد شخصیت کارتونی مورد علاقه اش باشه ینظرم

پذیرایی هم چیزای خنک استفاده کن بستنی شربت پاپ کورن هم بگیر

کیک رو زیاد خامه ای نگیرخورده نمیشه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ات سنش کمه هیچ متوجه تولد نمیشه اونطوری. 

تو خونه براش یه تولد خوب بگیر و بزار با بادکنک بازی کنه و کادوش بده خودش باز کنه به نظرم بچه بیشتر خوشش بیاد تا مهمونی و شلوغی. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
تم تولد شخصیت کارتونی مورد علاقه اش باشه ینظرم پذیرایی هم چیزای خنک استفاده کن بستنی شربت پاپ کورن ...

هنوز خیلی کوچیکه شخصیت کارتونی خاصی نداره 🥺😂

آره برای پذیرایی خودم برنامه چیدم

مرسی گلم❤️🤗

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
بزارید بعد از ۱۰ روز محرم بعد بگیرید تم تولد هم میکی موس رنگین کمان السا آنا اینا خوبن تولدش هم مبار ...

حالا ببینم چی میشه 

مرسی گلم❤️

هنوز خیلی کوچیکه شخصیت کارتونی خاصی نداره 🥺😂 آره برای پذیرایی خودم برنامه چیدم مرسی گلم❤️🤗

تم باربی

تم باب اسفنجی

تم دخترکفشدوزکی

تم خرس 

اینا شیک میشن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
بچه ات سنش کمه هیچ متوجه تولد نمیشه اونطوری.  تو خونه براش یه تولد خوب بگیر و بزار با بادکنک ب ...

اتفاقا خودش خیلی مهمونی و این چیزا دوست داره

ولی من میخوام بین تولد براش یه برنامه بازی بچینم جدیدا هم خیلی مد شده تو تولد و اینجور جشن ها یه سری بازیا میذارن منم گفتم بذارم چون بچه هم زیاد میاد تو تولد

خوبه ؟

تم باربی تم باب اسفنجی تم دخترکفشدوزکی تم خرس  اینا شیک میشن

باربی ایده خوبیه 

💞

اتفاقا خودش خیلی مهمونی و این چیزا دوست داره ولی من میخوام بین تولد براش یه برنامه بازی بچینم جدیدا ...

اها اگه مهمونی میخوای بدی 

بله چرا که نه..... خیلی هم عالیه و فکر خوبیه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌