2777
2789
عنوان

خانما یه خواب بد دیدم بیاین بهم دلداری بدین 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قبل خواب دلتنگ پسرت بودی وذهنت درگیربوده ،استرس واضطرابت درخواب به این صورت دیدی اتفاقی نمیفته نگران نباش.

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
قربونی کن یه مرغی چیزی براش ان شاالله چیزی نمیشه

اره فکر خوبیه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
چندسال پیش شوهر خواهرم خواب دیده بود پدر مرحومش بهش گفته بود ۶ماه دیگه میمیری هنوز زنده ست

خداروشکر 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

انقدرررر از این مدل خوابا دیدم دختر 

یه دوست مذهبی دارم (از اون دل پاکا) میگه خواب هرچی تعبیر کنی همون میشه. پس خوب تعبیرش کن. 

مثلا من تو خوابای این مدلی که مرگ یا پیغام مرگ توش هست بلند که میشم به شوهرم خواب رو تعریف میکنم از قبل هم یاد دادم خواب تعریف کردم چیز خوب تعبیر کنه. برای مرگ هم تعبیر می کنیم که عمر اون شخص طولانی میشه. 

الان شوهرت عمرش طولانی میشه. می خوای خیالت بیشتر راحت شه یه صدقه هم بده.

ببین من خوابای افتضاح خیلی می بینم و خدا رو شکر هیچوقت اتفاق بدی نیوفتاده.

۱۲ سال پیش خواب دیدم یکی تو گوشم گفت مامانت فقط دو سال زندس. تا اون دو سال بگذره من مردم و زنده شدم. ولی خداروشکر هنوز کنارمونه.

انقدرررر از این مدل خوابا دیدم دختر  یه دوست مذهبی دارم (از اون دل پاکا) میگه خواب هرچی تعبیر ...

خداروشکر ان شاءالله شوهر منم ۱۲۰ سال عمر طولانی و با عزت و سلامتی خدا بهش بده 

عزیزم تعبیرخوابت اصلا اینطوری که فکر میکنی نیست و ربطی به خدایی نکرده مردن همسرتون نداره فقط یه هشدار در مورد روابط بین خودت و همسرت و یا مسائل زندگیت هشیار باشی 

صدقه بده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم تعبیرخوابت اصلا اینطوری که فکر میکنی نیست و ربطی به خدایی نکرده مردن همسرتون نداره فقط یه هشدا ...

صدقه همون صبح دادم دیشبم یه بحث کوچولو با هم داشتیم ولی اشتی کردیم 

خداروشکر ان شاءالله شوهر منم ۱۲۰ سال عمر طولانی و با عزت و سلامتی خدا بهش بده 

قطعا شوهرت تا ابد کنارته. خیالت راحت باشه. تو که اینجوری از ته دل دعا میکنی قطعا هم همونی میشه که می خوای.