2777
2789
عنوان

اگه یه دختر ببینید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 102 پست

عزیزم جوشات اگه هورمونیه که واقعا باید بری دکتر. بخاطر خودت.

اگه بخاطر نوجوونیته با هم مربوط به هورمونه اما نه چیزی که مشکل ایجاد کنه، با مشورت پزشک از یه سری کرم یا پمادهای معمولی که جوش رو خشک می‌کنن استفاده کن

واقعا به نوع پوستت هم بستگی داره و اینکه چند سالت هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت بگو جای مسخره کردن و اینکه پیشنهاد بده با کرم بپوشونی صورت مثل ماهت رو،ببردت دکتر تا معلوم بشه چرا جوش میزنی و اگه نیازه محلول و پماد و دارو دریافت کنی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پوست حساس تر میشه 

با دکتر پوست رفتن پوست حساس میشه؟ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

منم هیچ لوازم ارایشی ای ندارم ولی روش لیمو بکش زو خوب میشه من. اگع بزنه اینطوری دو روزه کوچی میشه و خوب میشه 

اگع نمیخوای از این کرم و صابون ژل های ضد جوش بخر بزن اونا ضرر نداره

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
عزیزم جوشات اگه هورمونیه که واقعا باید بری دکتر. بخاطر خودت. اگه بخاطر نوجوونیته با هم مربوط به هور ...

جوشای من هورمونیه صورتم داغون بود سه ماهه به دستور پزشک روزی چهارتا قرص هورمونی میخورم آینه شده صورتم

من قبلا پوستم خوب بود ولی چون خواهرم جوش میزد برای پیشگیری رفتم دکتر پوست و کرم های ضد جوش زدم که بدتر خراب کرد منم تا یک سال اونا رو میزدم ولی الان یکساله کرم و پودر و پرایمر و پنکیک میزنم در کنارشون اونارم میزنم الان یکی دوتا دونه لک مونده رو صورتم 

هعی کاش همه مث شما بودن

واقعا خیلیا رو درک نمیکنم

آدم اگه خودش باشه خیلی قشنگ تره:)

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-