2777
2789
عنوان

اگه یه دختر ببینید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییییی رفتم

اذیت نکن خودتو ب کسی ربطی نداره اخه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بله چون دارو های زیادی میدن و باید مداوم استفاده کنه و به هیچ عنوان قطع نکنه چون برگشت داره و بدتر ا ...

اهان . خب یعنی باید کاری نداشته باشیم با جوش ها؟

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
آره چرب

پوست چرب کلا خیلی مراقبت میخاد.چون منافذ باز داره.کثیفی ها رو جذب میکنه و باعث میشه جوش تشکیل بشه.ژل شستشو و آبرسان و ماسک سفیده تخم مرغ خوبه.یخ خیلی برای پوست چرب و منافذ باز خوبه.دستکاری نکن صورتت رو.بدتر میشه.تونر هم بعد شستشو بزن.اگر مشکل هورمونی و کبدی نداری و دکتر تشخیص نداده فقط واسه چربی پوستت هست که باید کنترل کنی.ویتامین C هم تست کن ببین بهت میسازه یا نه.به من نساخت بدتر جوش زدم.جوش فعال اگر داری صورتت رو با لیف و...نشور یا لااقل رو اونا نکش.رو بالشی و صفحه گوشی ت رو مرتب تمیز کن.دکترایی که رفتی نگفتن مشکل از چیه؟

پوست چرب کلا خیلی مراقبت میخاد.چون منافذ باز داره.کثیفی ها رو جذب میکنه و باعث میشه جوش تشکیل بشه.ژل ...

تنبلی تخمدان 

دارو میخورم اما اصلا خوب نمیشم 

چندتا رو پیشونیم زده و یکی بالای لبم که خیلی اذیتم میکنه 

رو گونه هام ندارم 

تنبلی تخمدان  دارو میخورم اما اصلا خوب نمیشم  چندتا رو پیشونیم زده و یکی بالای لبم که خی ...

تنبلی با اصلح سبک فقط درست میشه.من از راهنمایی رفتم دکتر پوست برای درمان جوش و تنبلی.فایده ای نداشته.قرص هاشون فقط بدنم رو بیشتر به هم ریخته.پوستم خوب میشد تنبلی م شدید میشد.

شما قند و لبنیات رو کلا حذف کن.چای و قهوه هم همینطور.فست فود و تنقلات به شدت مضره.ماهی یبار مثلا بخور ولی روتین همیشگی ت نباشه.برای جبران کلسیم قرص کلسیم مصرف کن یا بادومهرچی که قند داره مثل بیسکوییت و ویفر و شیزینی رو نخور.غذاهای چرب نخور.انجیر خشک و خرما و سیب و سبزیجات خیلی خوبن.تحرک رو سعی کن بیشتر کنی.حتی شده روزی نیم ساعت راه برو یا برقص.تنبلی تخمدانت درمان بشه حتی چربی پوست و موهات هم کم میشه.

نه فقط بابد یه روتین منظم داشته باشیم 

اهان ممنونم