2777
2789
عنوان

اگه یه دختر ببینید که...

962 بازدید | 102 پست

رو صورتش چندتا جوش گنده و قرمز داره و اصلا کرم آرایشی نمیزنه و میکاپ نمیکنه واکنشتون چیه؟ یعنی تو دلتون چی میگین؟

نگید هیچی چون اطرافیانم حتی مامانمم بهم تیکه میندازه 

مامانم خالم مامانبزرگم همشون هر روز بهم میگن 

مامانبزرگم اونروز میگفت کرم آرایشی بزن تا معلوم نشن اما واقعا ضرر داره کرم

بخدا خستم دیگه 

دارم دیوونه میشم اگه راهکاری بلدین بگین 

هیچی

یه دختر خیلی عادیع

چیز عجیبی نیس

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بره دکتر پوست راه حل پیدا کنه واسش . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

من واقعا هیچی تو ذهنم نمیگذره 

یا دنبال درمان رفته و نتیجه نداشته 

یا از نظر مالی در وضعیت خوبی نیست و نمیتونه بره سراغ درمان 

یا تو این سن هست 

یااا مشکلات هورمونی داره 

در هر صورت،زیباست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میکاپ یه بحثه جوش یه بحث 

نظر مردم کلا مهم نیست خودمم در مورد کسی نظر نمی‌دم 

اما برای رسیدگی پوست خودت حتما پیگیری کن و درمان کن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما