2777
2789

شوهرم دو ماه پیش بهم خیانت کرد میخاستم جدا شم که به واسطه خانواده ها تعهد داد ک دیگ تکرار نمیکنه الان دوباره بهش شک کردم به نظرتون چجوری شکمو برطرف کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قصد جدایی نداری دیگه کنجکاوی نکن که اذیت نشی

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

واقعا خیلی خوشحالم کاربرا آگاه شدن و میدونن کسی ک یکیار خیانت کرده دفعات بعدی وقیح تر کارشو انجام میده 

قبلا کسی چنین حرفیو میزد یه مشت بی سواد تو سری خور میگفتن تقصیر خودته حتما خودت بهش محبت نکردی.... 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
چیشده دوباره شک کردی

شوهرم تو شرکت کارمنده و مسئول سرویساس، چن وق پیش دیدم تو گوشیش یه دختره بهش پیام داده راجبه سرویسا،  بعد شوهرمم چیزی نگف،  5 صب دختره براش شکلک فرستاده بود من شماررو برداشتم گفتم بزار ببینم چیزی بینشون باشه بازم بهش زنگ یا پیام میده،  بعد دو هفته که دقیقا میشه سه روز پیش من دیدم شوهرم بهش زنگ زده،  من چیزی نگفتم تا اینکه شوهرم از گحل کارش زنگزد گف با دوستم میخام برم بیرون منم از کوره در رفتم گفتم با دختره فرار داری،  زنگ زدم به رفیقش ازش پرسیدم گف نه ما همچین فراری نداشتیم

شوهرم تو شرکت کارمنده و مسئول سرویساس، چن وق پیش دیدم تو گوشیش یه دختره بهش پیام داده راجبه سرویسا، ...

متاسفم عزیزم

واقعا حق داری شک کنی

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋