2777
2789

خانما برای تو مسیر که میگن مرز مهران یه شب نگه میدارن باید وسایل مث پتو و.. باخودم ببرم و به نظرتون کفش چی ببرم راحته. ازاین صندل تابستونی ها یا کتونی میخوام تو اتوبوس راحت باشه اگه بازم نکته ای دارین بهم بگین؟؟؟ 💐وکلا سخته با اتوبوس پسرم 6 ساله هم باهم میاد نظرتون چیه؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

خیلی سخته با اتوبوس و تو این گرما و شلوغی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمه مرز مهران ب نظرم سنگین نکن بارتو پتو نمیخواد ببری همون چادر بکشی رو خودت کافیه 

تو اتوبوس هم یه صندل بزار ولی برای حرم و کربلا یه کفش راحت بردار 

اره یکم بحث خواب تو اتوبوس سخته من خوابم نمیبره هیچوقت 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

نه بابا

پتو و بالش میدن. 

برای خودت چرا بار کنی؟ 

اتوبوس فقط دمپایی ببر و بپوش. 

تو عراق هم یک جفت کفش راحتی داشته باشی خوبه. 

حتتتتتماااااا تنقلات که خشک باشه مثل اجیل،  مغز، تخمه،  کشمش، نخودچی نه تنها برای مبدا تا مهران برمیداری،  برای اون روزی که میرید کاظمین و سامراهم بردار. 

چون یکروز اونا طول میکشن. 

تو مسیر خیلی نیازتون میشه. 

یا حرم میرید،  عصر شده وقت شام نیست،  دلتون ضعف کرد،  بخورید.  البته زیر چادرتون. 

اتوبوس تون وی آی پی هست یا معمولی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم من با اتوبوس نرفتم تا حالا . ولی الان خوزستان زندگی میکنم بینهاااااااایت هوا داغه ..‌ دیروز  فقط یک ساعت برای کار اداری با ماشین رفتم بیرون تا شب صورتم قرمز بود از شدت گرما ‌.

حتما ضد آفتاب خوب و تخم شربتی و خاکشیر و آبلیمو با خودتون ببرین مرتب شربت درست کنین گرمازده نشین  . اونجا هم خودتون هم مخصوصا گل پسرتون اصلا اب از شیر اب نخورین فقط و فقط آب معدنی . دستکش یکبار مصرف زیاد ببرین که سرویس بهداشتی استفاده کنین . الان فصل ویروسهای گوارشیه . خیلی مراقب باشید .

التماس دعا 💚 

خیلی اذیت میشین

خودم خیلی دودلم نمیدونم برم یا فقط همسرم تنهابره  از طرفی میگم نکنه موقعیت پیش نیاد دیگه 

عزیزم من با اتوبوس نرفتم تا حالا . ولی الان خوزستان زندگی میکنم بینهاااااااایت هوا داغه ..‌ دیروز &n ...

ممنون عزیزم خودم خیلی دودلم برم با همسرم تنها بره چون خودت خیلی بدسفر هستم پسرم هربار رفتیم سفر لوزه زود عفونت کرده

پماد گزیدگی حشرات بیفور و افتر ببرین با خودتون برای پسرتون اینجا هوای گرم پشه های ناجور داره حتی اگه شد یه بلوز آستین بلند نازک هم برای پسرتون ببرین شبا بپوشه پشه نیشش نزنه . پتو اصلا احتیاجی نیست هوا خیلی گرمه . فقط یه ملحفه در حد رو انداز

بعد لوزه داره با کوچکترین آب وهوا عفونت میکنه

واییی ول کن بابا چه ارزشی داره اون کربلا که بچت مریض بشه؟

بنظرت امام حسین راضیه این مدلی تو عذاب بری؟ 

بعدا فرصت پیش اومد پس انداز کن با پسرت با پرواز برو کلا دوساعت توراهی