2777
2789
عنوان

روز دومه پریودیمه باشگاه نرفتم

224 بازدید | 12 پست

دلم درد میکرد باشگاه نرفتم حالا عذاب وجدان دارم 🥲

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان نداره که قشنگ استراحت کن به خودت برس خودتو تقویت کن عصری اگر دیدی بهتری و درد نداری یه نیم ساعت برو پیاده روی نه واسه جبران ورزش امروز واسه روحیه خودت و اینکه پیاده روی درد پریودو کم میکنه.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
منم اول پریودی نمیتونم ورزش کنم  روز ۳ ۴ به بعد

اره منم خیلی درد دارم مترسم مربیم جرم بده برا غیبت 

واقعا درد داشتم نتونستم برم 🥲 چقدر عذاب وجدان بده 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم نرفتم امروز. چون صورت گاوم ورم کرده درحد المپیک. 😥بخاطر عفونت دندونم. چشمم کلا بستع شده😭

اخی خوب چرک خشک  کن بخور عزیزم با ساعت دقیق که برات کار کنه 

اره منم خیلی درد دارم مترسم مربیم جرم بده برا غیبت  واقعا درد داشتم نتونستم برم 🥲 چقدر عذاب و ...

من تو خونه ورزش میکنم بیخودی هزینه باشگاه بدم که چی وقتی ماهی چندروزش رو نمیتونم برم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
اره منم خیلی درد دارم مترسم مربیم جرم بده برا غیبت  واقعا درد داشتم نتونستم برم 🥲 چقدر عذاب و ...

من پریود میشم درد ندارم زیاد ولی میگرن میاد سراغم معمولا یک جلسه نمیرم ،بهش میگن میگرن قاعدگی

عذاب وجدان چرا من سه روز اول خونریزیم خیلی زیاده سر کار هم بزحمت میرم چون زشته این همه مرخصی بگیرم محل کارم خیلی نزدیکه اما اون دوسه روز اول رو حتی نمیتونم پیاده برم با ماشین میرم باشگاه که فعالیت بدنیش زیاده خب