2777
2789
عنوان

سوال فوری

90 بازدید | 19 پست

خانوما همسر من صبح شربت آلبالو خورده بعد که رفته دستشویی میگه ادرارم خونی بود یعنی همون رنگ شربت بوده درد اینام نداره اصلا ممکنه از چی باشه؟ممکنه از شربت بوده باشه؟میگه دوسه روزیم بود ادرارم رنگش تیره بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نوع ازمایشی؟چکاب کامل؟

برو عمومی 

بگو ک تو ادرار خون دیدم

خودش مینویسه ازمایشاق لازمو

سونو هم بدن حتمااااا،،اگه سونو ننوضت براش الکی بگو دلش درک میکنه ک بنویسه حتما(با سونو سالی یه بار حداقل چکاپ شید حتممممممممممماااا)

میشه بگین‌دیگه چه علائمی داره خیلی نگرانشم😭

من متاسفانه دیر چکاپ دادم البته همیشه زود ب زود ازمایش میدم مثلا ماهی دوبار یه ازمایش خون میدم ولی چون سنم کمه انزیمای کبدمو پایین نشون میداد

یهو رفتم سونو دیدم کبدم چربه طحالمم بزرگ شده متاسفانه

شده از نون شبت بزن ولی شیش ماه یبار دندونات/چشمت/سونو کل شکم و لگن/ازمایش خون/حتما چک بشه

برو عمومی  بگو ک تو ادرار خون دیدم خودش مینویسه ازمایشاق لازمو سونو هم بدن حتمااااا،،اگه سون ...

اهان ممنونم حتمن انجام میدیم ببخشین ممکنه از عفونت های مقاربتی باشه یعنی جنسی ولی خب من تازه از بارداری تموم شدم وتوی بارداری عفونتم داشتم درمان شده

من متاسفانه دیر چکاپ دادم البته همیشه زود ب زود ازمایش میدم مثلا ماهی دوبار یه ازمایش خون میدم ولی چ ...

اهان ممنونم حتمن میگم‌بهش خیلی نگرانم که چیز دیگه ای باشخ

اهان ممنونم حتمن انجام میدیم ببخشین ممکنه از عفونت های مقاربتی باشه یعنی جنسی ولی خب من تازه از بارد ...

آخی

ممکن هست عفونت گرفته باشه اما نمیدونم خونریزی اتفاقی میفته یا نه

اصلا تو دوران عفونت نباید رابطه داشته باشی...حداقل تا ده روز رابطه نداشته باش بعدشم با کان دوم باشه حتما..(اگه توانشو دارید کلا رابطه نداشته باشید تا خوب بشه) معمولا نهایتا دو هفته ای خوب میشه

و اینکه همسرت هم باید دارو مصرف کنه

اسم دارو رو یادم نیس ولی اگه رفتی دکتر زنان بگو با همسرم رابطه داشتم تو دوران عفونت براش دارو بده

اگر هم نداد یکی از داروهایی ک استفاده میکنیو بده بهشون(((دقیق اسمش یادم نیس ولی میدونم جزو انتی بیوتیک ها بود)

اهان ممنونم حتمن انجام میدیم ببخشین ممکنه از عفونت های مقاربتی باشه یعنی جنسی ولی خب من تازه از بارد ...

الیته بارداری درسته؟فک نکنم انتی بیوتیک بدن بهت واسه نی نی خطرناک نیس؟؟

انتی بیوتیک میخوری الان؟؟؟

خودتم نخوری حداقل ب همسزت بگو همون موقع میره دکتر عمومی بهش بگه ک تو تایم عفونت همسرم رابطه محافظت نشده داشتم