2777
2789
عنوان

اینکه شوهرم دنبال دوس دختر سابقش میگرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 39 پست
باالین وجود بچه دار هم شدی

آره کلا داستان زیاد داشتیم.

مورد این دختره تازه هیچ جای مشکلات الان من نیستش

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
حس کردم دوست دختر شوهرت منم🤣🤣 چون من متاهلم دوست پسر سابقم هنوز پیگیزمه فک کنم زن داره

😁😁 دوس دختر شوهرم جدا شده و یه پسر کوچولو داره.

ولی فک کنم مثل شما زیاد باشه چون مردا پیگیر باقی میمونن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خب من کلا خیلی خیلی سر بودم چه از شوهرم چه از اون دختره. شوهر من بچه ی شهرستان کوچیکه، اون دخت ...

خب اولی ک گفتید ک اصلا امتیاز نیست واقعا،بچه شهرستان یا تهران ب نظرم تفاوتی ب حال اون آقا نکرده..حتی شاید بهتر می‌بود شما با یکی از تهران ازدواج می‌کردید و ایشون از شهرستان خودشون

بقیشون رو برای یه آقا قبول دارم آپشنه

نمیدونم والا چی بگم..من کسایی ک دور و برم دیدم ک ازدواج منطقی کردن خانومشونو خیلی دوست داشتن

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
😁😁 دوس دختر شوهرم جدا شده و یه پسر کوچولو داره. ولی فک کنم مثل شما زیاد باشه چون مردا پیگیر باقی ...

من جدا نشدم ولی دوتا پسر دارم اون فک کنم زنش بارداره 😑

گل پسرم دوستت دارم💖
خب اولی ک گفتید ک اصلا امتیاز نیست واقعا،بچه شهرستان یا تهران ب نظرم تفاوتی ب حال اون آقا نکرده..حتی ...

شوهر منم به نظر منو خیلی دوست داره ولی من دوسش ندارم

می‌خواستیم بشیم ولی دلیلش اختلاف سلیقمونه می‌دونی شوهرم خیلی مذهبی شده انقد تو این چندسال مذهبی شدنش ...

مذهبی بودنش نباید باعث ازار باشه. 

چون حضرت امام وقت نماز پاورچین پاورچین حرکت میکردن تا کسی از اهل خونه بیدار نشه. این فقط یه مثال کوچیکشونه .

اما برادر من وقت نماز صبح صدای تلوزیونو میگذاشت اخرین درجه و تا صبح تلوزیون روشن بود. ازار دهنده بود کارهاش. 

اتفاقا مذهبی های واقعی بسیار شیرین و مهربونن. امان از مذهبی نماها