2777
2789
عنوان

اینکه شوهرم دنبال دوس دختر سابقش میگرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 39 پست
تو فکرش نبوده بعد خودشو جر داده پیداش کنه؟ قطعا بفکرشه

آره بفکرشه

ولی من خر ساده رو ببین که حتی موقع قهر و جدایی به این فک میکردم که شوهرم چه اتفاقی واسش میفتع.اینهمه خریت من از کجا سرچشمه میگیره 🙆🏻‍♀️

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده 😅

دشمنت عزیزم، ناراحت شدم، من شوهرم اوایل ازدواج اینطور بود البته عقد بودیم دیدم هی با یه خانمی تماس میگیره بعد شماره طرفو برداشتم زنگ زدم دیدم دختره کلی قسمش دادم که من عقدم ازت خواهش میکنم اگه باشماست ب من بگید اونم قسم خورد گفت نه دوست داداشمه و مث داداشمه و این حرفا من خواستم جدا شم اما نشد، شوهرمم قسم خورد گفت چیزی نبوده اما حس من ب شوهرم خوب نبود شش، ساله میگذره اما هنوز یادم میاد بدم میاد از شوهرم نفهمیدم اخرش چی بود

چون وضع مالی بابای من بهتر بود 😐

بابا کدوم آدم عاقلی اینکارو میکنه ک زندگیشو خراب کنه ب خاطر همچین چیزی ک شما درمورد شوهراتون همچین فکری میکنید؟

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
دشمنت عزیزم، ناراحت شدم، من شوهرم اوایل ازدواج اینطور بود البته عقد بودیم دیدم هی با یه خانمی تماس م ...

این چیزا خیلی بده ولی اگر توی این مدت چیزی ازش ندیدی ببخشش چون می‌دونی اول عقد ممکنه هنوز یه آثاری از گذشته ی آدم باقی باشه که اگر پاک بشه خیلی خوبه.

منم هم اوایل عقد دیدم که بینشون ارتباط برقرار شد هم در طول این سالها خیلی پیش اومد که یا دختره پیام داد یا شوهرم تو اینستا دنبالش گشت. خیلی دنبالش میگشت تو اینستا.

شوهرتون با طمعی که به خرج داد زندگی 3 نفرو برد زیر سوال.  زندگی دختری که دوستش داشت.  زن ...

آفرین دقیقا...

یادمه بعد از عقد یه برگه توی کیفش پیدا کردم که جدول کشیده بود اسم من و اون دختره رو نوشته بود و امتیاز داده بود برای هر اپشنی 🤦🏻‍♀️

حتی همین الان اگر انقد اذیت نمی‌کرد برای طلاق، میتونست جبران کنه

این چیزا خیلی بده ولی اگر توی این مدت چیزی ازش ندیدی ببخشش چون می‌دونی اول عقد ممکنه هنوز یه آثاری ا ...

خدارو شکر چیزی ندیدم، خیلی بده دزکت میکنم واقعا حال آذم بد میشه ان شالله ک همه مردا عاقل و سر به زیر بشن و بچسب به زن نجیب خودشون، 

بابا کدوم آدم عاقلی اینکارو میکنه ک زندگیشو خراب کنه ب خاطر همچین چیزی ک شما درمورد شوهراشون همچین ف ...

ببین خب من کلا خیلی خیلی سر بودم چه از شوهرم چه از اون دختره.

شوهر من بچه ی شهرستان کوچیکه، اون دختره هم همینطور. اما از ۲استان مختلف.

ولی من منطقه ۵ تهران زندگی میکردم چندتا ماشین داشتیم قدم بلنده.۱۳ سال از شوهرم کوچیکتر بودم. خیلی مورد بود که باعث شد شوهرم وسوسه بشه. ولی من اونموقع فک میکردم واقعا عاشقمع. نبود واقعا

میخاین جدا بشین؟ فقط بخاطر اون دختر؟ یا نه کلاا اخلاقش

می‌خواستیم بشیم ولی دلیلش اختلاف سلیقمونه می‌دونی شوهرم خیلی مذهبی شده انقد تو این چندسال مذهبی شدنش اذیتم کرد که ازش متنفرم . نتونست اعتقاداتش رو برای خودش نگه داره.