2777
2789
عنوان

عصب کشی و پر کردن دندان 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3611 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟ نمیدونم والا البته کلینیک خصوصیه اینجا ولی خب خیلی گرون می گیرن

چند کاناله برای تو؟ اگه میگن به عصب رسیده پس عصب کشی کن ساده پر کنی بعد ها برات دردسره باز باید تخلیه کنه عصب کشی کنه درد نه نداره حواست باشه التهاب نداشته باشه فقط

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

واقعا ؟ نمیدونم والا البته کلینیک خصوصیه اینجا ولی خب خیلی گرون می گیرن

فکر کردی بقیه میرن کیلینیک دولتی ؟😄

خو ما هم میریم خصوصی یا مطب ها ...

البته تجربه ثابت کرده کلینیک ها مناسب تر میگیرن...

خیلی بخواد زیاد ازت بگیره عصب کشی و پُر سه و نیم ...

دارم میمیرم از استرس که هوووف اولین باره میرم اه لعنت به هرچی دندونه

نگران نباش اصلا اذیت نمیشی خیالت راااحت 

من تازه ایمپلنت کردم اینقد میگفتن درد داره اذیت میشی و فلان 

اصلا حتی یه دونه مسکن هم نخوردم بعدش اینقد که راحت بود الهی شکر 

ببین درحین کار درد نداری فقط چون یکم طول میکشه آدم‌خسته میشه وهم اون چیزه که تودهنم میزاشت که آب دهن ...

من الانم درد ندارم چون تابستونه دانشگاه ندارم گفتم درست کنم فکر اینکه میخواد بعد درست کردن درد داشته باشه دیوانم می کنه بعد من معدم افتضاست دیروز فقط معاینه رفتم اومدم خونه حالم بهم خورد فکر آب و آشغال و مکش دیوانم می کنه

برای من دوتا ۱۲و ۴۰۰ شد یکی عصب کشی و یک پر کردنم دارم گفتم ببینم این دوتا اگه دردش غیر قابل تحمل بو ...

درد خاصی نداره چون بی حس می‌کنه 

فقط اگر مثل من می‌ترسی 

وقتی بی حسی زد 

گفت برو ده دقیقه دیگه وقتی اومدی حواست شروع کنه 

بگو درد داره هنوز 🤣

دوباره بی حسی میزنه کلا هیچی حس نمیکنی 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
چند کاناله برای تو؟ اگه میگن به عصب رسیده پس عصب کشی کن ساده پر کنی بعد ها برات دردسره باز باید تخلی ...

دو کانالس دیگه آسیاب ۴ و ۵ چند کانالن ؟

التهاب نداره اصلا درد مداوم نداره چون سوراخ شده خوردگی داره میخوام انجام بدم تو دانشگاه بدبختم نکنه....

من الانم درد ندارم چون تابستونه دانشگاه ندارم گفتم درست کنم فکر اینکه میخواد بعد درست کردن درد داشته ...

من دقیقا مثل شما مشکل معده داشتم...وبعدازعصب کشی چون نمیتونستم زیاد چیزی بخورم وهی مسکن میخوردم مدام حالت تهوع داشتم..ولی مجبورم برم اون دوتا روهم درست کنم😭😭

ولی بهت گرون گفتن..من خیلی تعجب کردم از قیمتی که گفتی

عععع میگن همینه قیمت نکنه سرم کلاه میزارن آخه با ۱۹ سال سن به تنهایی برای معاینه و اقدام رفتم ولی خب امروز گفتم یکی رو ببرم حساب کار دستشون باشه