من دوتا دندون رو امروز همزمان میخوام عصب کشی کنم گفتن اگه خونریزی نداشته باشه همون زمان پر هم می کنن تو زندگیم اواین باره میرم دندون پزشکی تجربیاتتون رو بهم بگین درد داره عصب کشی ؟
دندونی ۵۷۰۰ میگیرن 😦 تازه دندونم درد نداره کمی خوردگی داشت سوراخ شد دکتره گفت رسید به عصب باید عصب کشی بشه الان میگم حداقل درد نداره برم و دردش بیچارم کنه چیکار کنم والا کم پولی هم نمیگیرن استرس گرفتم.
واقعا ؟ نمیدونم والا البته کلینیک خصوصیه اینجا ولی خب خیلی گرون می گیرن
چند کاناله برای تو؟ اگه میگن به عصب رسیده پس عصب کشی کن ساده پر کنی بعد ها برات دردسره باز باید تخلیه کنه عصب کشی کنه درد نه نداره حواست باشه التهاب نداشته باشه فقط
فقط 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
ببین درحین کار درد نداری فقط چون یکم طول میکشه آدمخسته میشه وهم اون چیزه که تودهنم میزاشت که آب دهن ...
من الانم درد ندارم چون تابستونه دانشگاه ندارم گفتم درست کنم فکر اینکه میخواد بعد درست کردن درد داشته باشه دیوانم می کنه بعد من معدم افتضاست دیروز فقط معاینه رفتم اومدم خونه حالم بهم خورد فکر آب و آشغال و مکش دیوانم می کنه
برای من دوتا ۱۲و ۴۰۰ شد یکی عصب کشی و یک پر کردنم دارم گفتم ببینم این دوتا اگه دردش غیر قابل تحمل بو ...
درد خاصی نداره چون بی حس میکنه
فقط اگر مثل من میترسی
وقتی بی حسی زد
گفت برو ده دقیقه دیگه وقتی اومدی حواست شروع کنه
بگو درد داره هنوز 🤣
دوباره بی حسی میزنه کلا هیچی حس نمیکنی
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....