2777
2789
عنوان

عصب کشی و پر کردن دندان 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3609 بازدید | 63 پست
اخه هیچ جا همچین قیمتی که شما میگین نیست برای پر و عصب کشی کردن  چون قیمتشون همه جا یکیه نمیتو ...

نه میخوای شماره بدم زنگبزن خودت

تازه اینجا یکی از جاهاش

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجا کارشون خوبه جای دیگه می ترسم بدتر خراب کنن ولی کم پولی نیست دلم میسوزه هم درد بکشم هم این ه ...

من رفتم یجا کارشم خوب بود راضیم نزدیکی برو

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
ما بیمه داریم.70درصد رو بیمه پرداخت می کنه. به همسرم با اعمال بیمه دندونی2.5گفتن

خب درسته پس من بیمه تکنیلی دارم بعضی جاها رایگان انجام میدن برام ولی میترسم واقعا وحشی بازی دارن اینجا میگن خوبه ولی استرس دارم

نمی‌دونم والا  آخه اصلا شیراز قیمتا اینطوری نیست  کدوم شهر هستین شما ؟

من ورامینم

دو سه روز درد داشتم تا وقتی که رفتن دندون پزشکی  یه نگاه کرد گفت ۱۲ تومن نیاز داره دو تا عصب ک ...

برای من دوتا ۱۲و ۴۰۰ شد یکی عصب کشی و یک پر کردنم دارم گفتم ببینم این دوتا اگه دردش غیر قابل تحمل بود اونا رو نمیرم اصلا

کجای پر کردن درد داره ؟ بی حسی ؟ حین کار ؟ بعدش ؟ قابل تحمل هست یا نه ؟

ببین درحین کار درد نداری فقط چون یکم طول میکشه آدم‌خسته میشه وهم اون چیزه که تودهنم میزاشت که آب دهن رومیکشه خیلی رومخمه..وگرنه درحین کار درد نداری چون بی حسی میزنن..

ولی من بعدش درد داشتم یک هفته داغون بودن..سه روزش رو سرکارنرفتم...ولی همسرم اصلا درد نداشت..

معمولا میگن بعدازعصب کشی تا چندروز درد داری که دکتر خودش مسکن تجویز کرده بود برام