2777
2789
عنوان

عصب کشی و پر کردن دندان 😕

3610 بازدید | 63 پست

من دوتا دندون رو امروز همزمان میخوام عصب کشی کنم گفتن اگه خونریزی نداشته باشه همون زمان پر هم می کنن تو زندگیم اواین باره میرم دندون پزشکی تجربیاتتون رو بهم بگین درد داره عصب کشی ؟

دندونی ۵۷۰۰ میگیرن 😦 تازه دندونم درد نداره کمی خوردگی داشت سوراخ شد دکتره گفت رسید به عصب باید عصب کشی بشه الان میگم حداقل درد نداره برم و دردش بیچارم کنه چیکار کنم والا کم پولی هم نمیگیرن استرس گرفتم.

من ۱۸۰۰دادم سه ماه پیش چخبره

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونی ۵میلیون وهفصد؟؟

من دوماه پیش رفتم..یک هفته درد داشتم بعدش.‌ولی همسرم که انجام داد بعدش درد نداشت..

اونقدر درد کشیدم هنوز روکشش رو نرفتم انجام بدم..

دوتا دیگه هم عصب کشی باز دارم از ترس نمیرم..ولی باید برم

واقعا ؟ نمیدونم والا البته کلینیک خصوصیه اینجا ولی خب خیلی گرون می گیرن

برو چندجا قیمت بگیر نرو

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
پر و عصب کشی با هم میخواد انجام بده بخاطر همین قیمتش اینقد میشه 

منم پر کردم عصب کشیم کردم

ما بیمه داریم.70درصد رو بیمه پرداخت می کنه. به همسرم با اعمال بیمه دندونی2.5گفتن

چخبرهههه

دو سه روز درد داشتم تا وقتی که رفتن دندون پزشکی 

یه نگاه کرد گفت ۱۲ تومن نیاز داره دو تا عصب کشی و پر کردن و روکش و فلان و ..

اومدم خونه دندون دردم خوب شد 😶😐

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....