tina222 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 2297 عنوان شوهرم تو دعوا دلمو می شکنه 289 بازدید | 10 پست تاپیک دیشبو بخونیدمن خیلی کوتاه اومدم تو زندگیش اما وقتی سر چیزی باهاش دعوا می کنم حرفای ناحق می زنه منم جوابشو می دم خیلی دلمو می شکنه 1402/05/01 | 05:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 نمیدونم چرااین مردا این مدلی آن...شوهرمنمم بدجوری دلم خالی کرد بطوری که خیلی دارم میترسم ازاینده...برگشت گفت اگرباردارباشی بروخونه مادرت..دیروزبی بی چکم خط بیرنگ انداخت..خیلییی ازحرفش ترسیدم. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
tina222 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 2297 به قول معروف تو دعوا حلوا خيرات نميكنن كه آخه ! آره ولی قرار نیست هر چی از دهنمون در میاد بگیم
دليار_گليار عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 418 نمیدونم چرااین مردا این مدلی آن... شوهرمنمم بدجوری دلم خالی کرد بطوری که خیلی دارم میترسم ازاینده.. ... بهش ميگفتى اگه باردار باشم خود منگلت باردارم كردى !
زیتون۶۸۶۸ عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1206 آره ولی قرار نیست هر چی از دهنمون در میاد بگیم شوهر منم اینجوره بدجوری دلمو میشکونه حرفاش هیچ وقت یادم نمیره، یاد حرفاش میوفتم اشکم در میاد روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 بهش ميگفتى اگه باردار باشم خود منگلت باردارم كردى ! مبگم میگه توبی عقلی دوتابچه کوچیک و.. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
هدیه۲۱ عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7394 آره ولی قرار نیست هر چی از دهنمون در میاد بگیم خودشون میگن ولی تو بگی بدشون میاد تاالان صدبار تکرار کرده من بدشانسم تو دعوا میگه ک گیر توافتادم منم امشب گفتم اره منم میخاستم توعقد ازت جداشم اون گفتن من همانا ناراحت شدنش همانا
tina222 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 2297 خودشون میگن ولی تو بگی بدشون میاد تاالان صدبار تکرار کرده من بدشانسم تو دعوا میگه ک گیر توافتادم منم ... منم باید بسوزونمش
آنیساوآنیتا عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 357 بیا و یکبار جوابش نده اگر سگ گازت بگیره توهم میری گازش میگیری نه آروم باش روی خودت و رفتارت کار کن و کنترل خشمتو داشته باش تو بچه نداری تا بحث هست هم بچه دار نشو درست نیست تپ اون جو بزرگ شه سعی کن
tina222 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 2297 بیا و یکبار جوابش نده اگر سگ گازت بگیره توهم میری گازش میگیری نه آروم باش روی خودت و رفتارت ک ... همه ش می گم اینبار جوابشو نمی دم پریشب فقط گریه کردم آقا پاشد رفت هوا بخوره صبح اومد خونه چیزی بهش نگفتم منم شبش اومدم برم خونه بابام گفتم تو شبا بی اطلاع میری من تنها می ترسم گفت حالا امشب هستم گفتم اگه غیرت داشتی شب زنتو تنها نمی ذاشتی گفت دوست ندارم شب بمونم حرفمون شد فحش دادکه جواب دادم