2777
2789

اون تاپیک تعطیل شد...من باردار هستم و نفس تنگی شدید دارم دخترمم فوق العاده پرانرژی.چندبار رفتم دخترمو گرفتم بعد اومدم دراز کشیدم که نفس تنگیم درست بشه که یهو دخترم اون کار رو کرد...فقط کسایی که توهین کردن و منو قضاوت کردم سپردم به خدا که بهتر جوابگو هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی توهین و قضاوت کردن

ناراحت نشو ولی شما هم به بعضی کاربرها که مخالف نظرت بودن توهین کردی .

دیگه الان به نظرم واقعا کافیه واسه امشب ،چقدر میخوای اعصاب خودتو داغون کنی ،از طرفی بارداری .....به فکر بچه ات باش

جواب ابلهان خاموشیست
عزیزم اون که ترکید دیگه چرا اینجا باز بحثو شروع میکنی ؟ استراحت کن و آرامش خودتو بدست بیار 

ببین رفیق،

هم از کاربریت خوشم اومد هم از امضات😇😘

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)