2777
2789
عنوان

میشه برای شفای بچم تواین شب های عزیز دعا کنی 😭😭😭😭😭😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 74 پست
ممنون گلم بله کاربریتون یادمه 🥺

عزیزم ایشالا به حق این روزا خوب میشه

تویه تاپیکت گفتی زایمان بدی داشتی و دخترت با کلی مشکل مواجهه میشه بگی چی شد البته اگر مایل بودین

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله شفا پیدا میکنه به حق چشمای گریون یتمیان دشت کربلا ، برای دخترتون دعای معراج بخونید به نیت ش ...

ممنون گلم 

من هرلحظه اشک ناچاری میریزم بخدا اشکام خشک شده دیگه نای هیچ کاری ندارم

هرنذری هر دعایی

چرا هیچ کدوم قبول نمیشن خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💔💔💔

دخترم مشکل جسمی حرکتی داره و راه رفتن عادی نداره .و خیلی عقبه از لحاظ حرکتی 

و کلی مشکل دیگه 

شرمنده بچه ها نمیتونم جواب بدم تک به تک

وقتی یکی میپرسه مشکل بچت چیه قلبم درد میگیره😭😭😭😭😭😭😭

💔💔💔

باب حوائج کدوم امامه؟

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
براش دعا کردم مشکلش چیه عزیزم ؟ دختر ۱ساله منم تومور قلبی داره بی زحمت دعا کنید شفا پیدا کنه ممنون&n ...

عزیزم پیراهنشو ببر بده دسته های عزاداری این ایام ،چند سال پیش یکی از اشناهای ما گرفتار یه بیماری سخت بود، بردن لباسشو انداختن زیر پای دسته عزادارا ، شفا پیدا کرد بحمدالله

منم دعا کنید. مریص شم. امصام

ان شا الله مشکل اسی و بقیه مریضا خوب شه

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

عزیزدلم الهی خداشفاش بده به حق امام حسین 

برامنم دعا کنید خدا بیماریمو شفا بده دوتابچه ۵ساله دارم دیگه طافت ندارم بزور بشون میرسم 😔

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

الهی به آبروی حضرت رقیه دخترت سلامتیش رو بدست بیاره 

الهی این روزهابگذه هر چه زودتر و دلت شاد بشه 

الهی به طفل شش ماهه امام حسین همه ی مریض ها رو خدا شفا بده 

دختر گل شما هم با سلامتیش خنده به لبتون بیاره 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
عزیزم پیراهنشو ببر بده دسته های عزاداری این ایام ،چند سال پیش یکی از اشناهای ما گرفتار یه بیماری سخت ...

دلم داره میترکه

هرشب پرچم امام حسینو میزارم بالا سرش 😭😭😭😭بخدا دیگه بریدم 

💔💔💔