یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
عزیزم پیراهنشو ببر بده دسته های عزاداری این ایام ،چند سال پیش یکی از اشناهای ما گرفتار یه بیماری سخت بود، بردن لباسشو انداختن زیر پای دسته عزادارا ، شفا پیدا کرد بحمدالله
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍