2777
2789
عنوان

میشه برای شفای بچم تواین شب های عزیز دعا کنی 😭😭😭😭😭😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 74 پست
یه وقتایی مث امشب از شدت غم و غصه بخودم میپیچم و کمرم میشکنه نای آب خوردنم ندارم 🥺

نگوعزیزم خدانکنه ،خدابزرگه خداارحم الراحمینه خداازرگ گردن نزدیکتره ومهربونترازمادر..حتماصداتومیشنوه وان شاءالله دلتوشادمیکنه گلم توکلت بخودش باشه ناامیدنباش که ناامیدی کفره

😭😭😭😭توروخدا خیلی دعا کنید من دیگه از پا افتادم 

اگر قابل باشم چشم

به آقا ابوالفضل بگو آقا جان ارباب شدی که رو به هر کس نزنم

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگوعزیزم خدانکنه ،خدابزرگه خداارحم الراحمینه خداازرگ گردن نزدیکتره ومهربونترازمادر..حتماصداتومیشنوه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭همش زیر لب میگم خدایا کمکم کن

💔💔💔
اگر قابل باشم چشم  به آقا ابوالفضل بگو آقا جان ارباب شدی که رو به هر کس نزنم

آقا جان ارباب شدی که به هرکس رو نزنم آقا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💔💔💔
دخترم مشکل جسمی حرکتی داره و راه رفتن عادی نداره .و خیلی عقبه از لحاظ حرکتی  و کلی مشکل دیگه&n ...

کاش امشب حسینیه معلی رو میدیدی شفای محمد حسن فلج ک فقط چشماش باز بود و الان مداحی میکرد 

حتما فردا ساعت 1 یعد از ظهر از شبکع قرآن ببین 

برا ظهورش صلوات
فدات شم عزیزم خیلی زحمت کشیدی اجرت با اقا 

عزیزم انشالله بزودی تاپیک شفای بچت رو بزنی دیشب تو برنامه کانال ۳ شفای اون پسر بچه کوچولو روبین حتما تادلت قرص شه فکر کنم برنامه حسینیه معلی 

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 
دخترم مشکل جسمی حرکتی داره و راه رفتن عادی نداره .و خیلی عقبه از لحاظ حرکتی  و کلی مشکل دیگه&n ...

عزیزم توی تاپیکم برای خیلی دعا کردم به نیت دخترت بیست تا حمد خوندم و صلوات فرستادم و برای کلی دعا کردم انشالله همیشه سالم و سلامت باشن فاطمه خانم گل🙏🏻🌱

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿
عزیزم توی تاپیکم برای خیلی دعا کردم به نیت دخترت بیست تا حمد خوندم و صلوات فرستادم و برای کلی دعا کر ...

سلام عزیزم ممنون واقعا خدا خیرتون بده ان شاءالله خیرش به زندگیتون برگرده😭😭😭😭😭😭

💔💔💔
سلام عزیزم ممنون واقعا خدا خیرتون بده ان شاءالله خیرش به زندگیتون برگرده😭😭😭😭😭😭

فدای دل شکستت بشم عزیزم😔به امید روزی که سلامتی دختر نازت رو تاپیک کنی عزیزم امیدت به خدا باشه🙏🏻🌿

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿