2777
2789

سلام. من وسواس دارم و خب صورتمم خیلی حساسه برای همین زود زود رو بالشتیمو میشورم . این ابجیمم کثافت خالصه یعنی برم تو دستشویی بخوابم از پیش این خوابیدن بهتره. امروز سر اینکه چرا لباساشو جمع نمیکنه دعوامون شد اومده پاشو مالیده به بالشتم الان اومده بهم میگه و من مجبورم این ساعت رو بالشتیمو بشورم در حالی که فردا باید زود بلند شم و هر روز این اتفاقات تکرار میشه واقعا بریدم تابستونم کوفتم شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی وسواس داری خب روبالشتی رو بردار بجاش یک ملحفه دوربالشت بپیچ و بحواب صبح بشورش...

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

حالا پاش بوده دیگه چی میشه مگه.عزیزم ایراد یکمیم از خودته که زیادی وسواس داری حالا از نظر ابجیتم تو کثیف محسوب میشی.چون وسواس بودن به معنیه تمیز بودن نیست.انقد ادمای وسواس دیدم که حتی دندوناشونم مسواک نمیزدن ادم‌حالش بهم میخورد

منم متاسفانه درگیر همین وسواسم

خیلی تو عذابم خیلی...

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

سلام عزیزم حتما خیلی سخته وسواس داشتن اونم کنار آدمایی ک باهات همکاری ک‌ نمیکنن  هیچ ،اذیتتم میکنن... ما بدنمونم پر میکروبه چ بخوایم چ نخوایم همشون ک مضر نیستن .ب این فکر کن ک یه میکروب کوچولو ک حتی دیده نمیشه چ کار وحشتناکی میتونه در حق یه آدم بالغ بکنه

ی روسری بنداز رو بالشتت بخواب

برا چیزی که راه حلش اینقدر سادست چرا اعصاب خودتو خورد میکنی آخه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
سلام عزیزم حتما خیلی سخته وسواس داشتن اونم کنار آدمایی ک باهات همکاری ک‌ نمیکنن  هیچ ،اذیتتم می ...

اخه این کفشم می‌پوشه جوراب نمیپوشه پاش بوی خیلی بدی میده و الان اومده کف پاشو قشنگ مالیده به بالشتم معلومه روی پاش هزارتا باکتری هس و من جوش میزنم