2777
2789
عنوان

تو بچگیتون‌ دزدی کردید؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 42 پست

من یه بار یه چیپس برداشتم اومدم خونه دست در دست پدر بعد بابام تو پارکینگ دید گفت از کجا برداشتی😂 برگشتیم با بدبختی پیدا کردیم پولشو دادیم😂😂🏃🏻‍♀️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://rubika.ir/joing/EGHCHGFI0DYMWHSCYDXBIYDOCTCJUHLT

با اجازه اسی

لینک گروه افزایش وزن

کسانی ک مایلن بهمون ملحق بشن❤️✅️

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

دندون پزشکی کنار سوپر مارکت بود دندونم خوب شده بود دلمم یکی از اون شکلات ها م دم در بود میخواست یکیشو برداشتم بدو بدو از پله ها آمدم بالا😂🥺واسه یه شکلات چیکار کردممم🙁

آره یبار تو بازار بودیم دقیق یادم نمیاد فک. کنم ضایعات مغازه بود تو. ی کارتن بودند در ی باد بزن بود برداشتم برا 7 سالگیم بود فک کنم. یبارم ی زنجیر داشت البته بدل بود  دوستم رفتم حیاطشو ن کسی نبود برداشتم آوردم یبارم از ی شاخه گل از خونه دوستم خوشم اومد برداشتم آوردم کلا اینا برا قبل 8 سالگیم بدش دیگه توبه کردم😂😂😂😂🤭

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یبار با عمم رفتم بیرون ۷ سالم بود فک کنم از گشنگی داشتم تلف میشدم هیچی‌ام نمیخرید برام منم روم نمیشد بهش بگم خلاصه جلو ملت خیابونم شلوغ دست بردم تو ظرف آجیل که مغازهه داره  آجیل زیادی دم در چیده بود پر جیبم کردم همه هار هار میخندیدند😂😂😂😂

اره 

تو خونه همه شغلارو امتحان میکردم 

یه بار میخواستم مغازه لباس بزنم تو خونه 

بعد تو یه مغازه ای دیدم از این برچسبا که میزنن به لباس از در میره بیرون صدا میده کلی از اونارو یه جا ریختن جمع کردن 

گفتم یدونه از اونا بردارم که بزنم رو لباسا مغازه خودن تو خونه😂

انقدر کوچیک بودم که مغزم نمیفهمید این از در بره بیرون هنه جا صدا میده😂

هیچی دیگ همین که پامو گزاشتم بیرون صدا همه جارو برداشت😑😂