2777
2789
عنوان

دیابت بارداری.بظفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 66 پست
جواب آزمایش دیابت بارداری کی میدن من فردا صبح میخوام برم آزمایش؟

برا منو یکی دو روز بعد دادن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من شکم قبلیم دیابت بارداری داشتم سر این یکی هم گرفتم

وزنتونو میشه بپرسم؟چیا میخورین بیشتر؟اخه من باردار نیستم ولی فشارم شدید میفته ازمایش قند دادم کم بود

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...
منم ناشتا دقیقا ۹۸ بودم.دکتر بهم انسولین نداد.فقط غروب ب غروب ی قرص متفورمین میخوردم.البته مراعات غذ ...

نون جو بخور یا اگه نه فقط سنگک...سوپ شیر درست کن ک توش حتما خامه هم باشه.آجیل بخور ب خصوص،بادوم هندی...آش زیاد درست کن.عدسی .خوراک لوبیا چیتی.کله پاچه.مغز....حتما ک نباید برنج و ماکارونی باشه.حبوبات بخور

وزنتونو میشه بپرسم؟چیا میخورین بیشتر؟اخه من باردار نیستم ولی فشارم شدید میفته ازمایش قند دادم کم بود

من بیس وزنم بالا بود عزیزم

۸۷ کیلو بودم

اگه قند بالا باشه انسولین میدن

با انسولین باید دوساعت بعد غذا قندت ۱۳۰ اینطورا باشه

ناشتا هم که زیر۹۵

باید ببینی چی میخوری قندمو میبره بالا

باید کنترلش کنی

مثلا من نون میخورم قندم میزنه بالا مخصوصا نون لواش

من دیابت دارم وزن بچه بالاست نگرانم 

وزن بچه من خیلی بالا نبود.متوسط بود..شما مگه قرص،نمیخوری؟ناشتا چند بودی؟من دکترم هفته ب هفته منومیفرستاد سونو بیو فیزیکال.از اونا ک ب جنین نمره میدن...چون قند داشتم خیلی تحت نظر داشت منو

راضی بودین از طبیعی ؟ با دیابت سخت نبود زایمان؟

خیلی راضی بودم 

زیاد درد نکشیدم 

راحت هم بدنیا اوند

ولی سر این یکی من تا ۶ماهی نمیدونستم قند دارم

متاسفانه رعایت نکردم

بچه یکم درشت شده