2821
2789
عنوان

یه سوال درباره ی گواهینامه ماشین

475 بازدید | 30 پست

بچه ها اگه یکی امتحان شهری رو رد بشه.باید از اول ثبت نام کنه و چند میلیون بده؟

و اینکا چند وقت بعد ازمونش،امتحان عملی هست؟

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۳۰ تومن میدی بازم ثبت نام میکنی ازمون شهری،ایین نامه که قبول شدی هر وقت خاستی میتونی بری ازمون شهری ...

اینجا ۱۶۰ تومنه 🤧

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
به من گفتن هر کی شهری رد شد ۳۵۰ برای یک جلسه کلاس 

تهران؟؟

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

نه 

فقط هزینه میده چند جلسه دوباره با مربی ماشین میرونه بعد هزینه میده میره برا امتحان شهری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2825
2823
2791
2779
2792