2777
2789

خيلي استري دارم نميتونم كنترلش كنم 

از رشدش ميترسيدم، اما ميكن حالت تهوع و سينه درد داشته باشي خوبه من حالت تهوع و سينه درد دارم 

خيلي هم امشب شديد شد حالت تهوعم، 

گرنگهدارنده من آن است كه من ميدانم شيشه را در بقل سنگ نگه ميدارد.... 

ان شاالله که همه چیز اوکی هس واسه مادر شدن منم تو همین ماه دعا کنید لطفا التماس دعا صلوات فرستادم واست 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ان شاالله که همه چیز اوکی هس واسه مادر شدن منم تو همین ماه دعا کنید لطفا التماس دعا صلوات فرستادم وا ...

انشاء الله دامنت سبز بشه عزيزم 💙🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که همونی بشه که میخوای

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

انشاء الله دامنت سبز بشه عزيزم 💙🤲🏻

ان شالله آن شالله 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ممنونم انشاء الله عزيزم به لطف خداي مهربون

عزیزم شما چندتا جنین انتقال دادین 

و گفتین بی بی چکتون روز شش هاله داشته روز انتقالم حساب کردین

من پنجشنبه ی دونه جنین بلاست انتقال دادم واس دومین بار کی میتونم بی بی بزنم؟؟

عزیزم شما چندتا جنین انتقال دادین  و گفتین بی بی چکتون روز شش هاله داشته روز انتقالم حساب کردی ...

من سه تا بلاست 

بله روز ٦ هاله انداخت دوقلو بودم