2777
2789

دخترم سه شبه تب داره، هیچ علائم دیگه ای نداره هیچی

پنجشنبه شب بردم دکتر برا تبش استامینوفن داد سفکسیم هم داد

تبش شب اول ۴۰/۵ بود شیاف زدم و تا ۲۴ ساعت تب نکرد باز از دیشب هر ۱۲ ساعت داره تب میکنه، چه خاکی به سرم کنم؟ 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا ویروسه یا برا دندونشه الان تبش چنده؟

پنج سالشه دندون در نمیاره، الان ۳۸/۵ شیاف زدم براش

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بگیر حنا کن پای بچه رو تا تبش بیاد پایین پیاز نصف کن کف پاش بزار جوراب بپوشون تا بیاد پایین 

اب ولرم و نمک پاشویه کن

حتما ببر بچه رو تست عفونت بده

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
سفکسیمشو میدی؟

آره اما بنظرم دوزشو کم داده دکتر، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی

استامینوفن هر ۶ ساعت بده بهش

بروفن هم هر ۶ ساعت جوری تنظیم کن که بروفن بین دو وعده استامینوفن باشه

یعنی اینکه اگه ساعت ۱۲ استامینوفن دادی ساعت ۳ بروفن بده دوباره ساعت ۶ استامینوفن بده بعد دوباره ساعت ۹ بروفن بده.

زیر بغل و روی شکم هم دستمال خیس بزار که با آب ولرم خیس شده باشه یا همون آب شیر ظرف شویی عادی

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
استامینوفن هر ۶ ساعت بده بهش بروفن هم هر ۶ ساعت جوری تنظیم کن که بروفن بین دو وعده استامینوفن باشه ...

در ضمن مایعات و آب سیب طبیعی هم حتما بهش زیاد بدی 

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍