عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه چقدر بهت وابسته است چقد بهش وابسته ای ایا میتونی زندگی خوبی براش فراهم کنی و اینکه خودش کدوم رودوست داره
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
شرایط داری کامل بگیر اگه نه بزلر بمونه پیش پدرش منم پسرمو دادم دخترمو گرفتم هر هفته اخر هفته جابه جا ...
پسرت ناراحت نشد؟🥲💔
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
شرایط داری کامل بگیر اگه نه بزلر بمونه پیش پدرش منم پسرمو دادم دخترمو گرفتم هر هفته اخر هفته جابه جا ...
یعنی بچه ها باهم نیستن ؟
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه خودشون انتخاب کردن ، ولی برام خیلی سخته چون پسرم فقط هفته ای یه شب پیشم میخوابه ولی دخترم هر شب
آره به نظرمنم واقعا سخته
ایشالله دوتاشون توی زندگیشون موفق بشن