2777
2789

سلام من ۴ ساله گواهی نامه گرفتم بیشترین مسیری که نشستم‌تا سر کوچه مون بوده 

هنوزم ترسم نریخته و میترسم ماشین و بزنم به جایی 

ماشینمونم ساینا دنده ای 

بیشترین ترسم هم پایین اوردن سرعته 

مثلا از ۴ بخوای سرعت و بیاریایین معکوس بدی

خیلی حس بدیه 

همسرمم بیشتر دستپاچه میکنه من و کلا میترسم‌بشینم‌کنارش

مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...

یادمه اولین بار ۱۷ سالم بود که نشستم پشت ماشین

ترس نداشتم بیشتر هیجان بود😁

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مسلط شدی ترست میریزه

خب چطوری مسلط بشم 

رفتم جلسه تمرینی با مربی بردارم ساعتی ۴۰۰ هزار تومن

باید تنها بشینی 

چندبار خواستم‌برم تا میرم تو پارکینگ میشینم ت  ماشین میگم اگه بزنم به در و دیوار چی اگه به کسی بزنم چی و .... بیخیال میشم میرم‌خونه😅

مربی چرا؟ وقتی گواهینامه گرفتی خودت بشین از جاهای خلوت شروع کن کم کم برو جاهای شلوغ

خیلی خیلی ناراحتم گواهی نامه دارم و استفاده نمیکنم 

دقیقا منم مثل شمام 10ساله گواهینامه دارم میترسم بشینم پشت فرمون فک می کنم الان همه ماشینا میخان بزنن ...

حیفه به خدا 

دوستم گواهی نامه نداره ۲ ساله میشینه ۲ بارم تصادف خفیف کرد ولی اصلا نمیترسه

چندبار خواستم‌برم تا میرم تو پارکینگ میشینم ت  ماشین میگم اگه بزنم به در و دیوار چی اگه به کسی ...

اووو خواهر بشین حالا زدی هم فدا سرت یعنی شوهرت اوایل رانندگی تصادف نکرده؟یا با شوهرت برو جای خلوت تمرین کن دستت راه بیفته من چند بار ماشینو زدم😅فقط بیمه بدنه رو اوکی کن🤭

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من توعوض کردن دنده نگ میکنم یادم میره😑

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

من ۱۳ ساله گواهینامه دارم ولی میترسم، اوایل توی جاده هم می‌شستم نمی‌دونم چی شد یه هو، ولی الان تصمیم گرفتم رانندگی کنم ، همسرم ماشینش تاراس خیلی گنده س ،گفتم یه کوییک برام بخره شروع کنم دیگه خسته شدم