2777
2789
عنوان

دلم بی نهایت نوزاد بچه میخواد

406 بازدید | 23 پست

خیلی دلم بچه میخواد بی نهایت ۶ سال منتظرم کلا تو نت میگردم سیسمونی نگا میکنم عکس نوزاد ها و فقط گریه میکنم من عاشق نوزاد هام چند جا رفتم هرجا نوزاد باشع درجا برمیدارمشون نمیدم ب مادرشون انقد بوسشون میکنم الان چند روز نوزاد ندیدم دلم خیلی گرفته دارم اشکام میریزن پروف اونایی ک بچه دارن میبینم چیکار کنم

😐

من که رفتم ivf بکنم.به امید خدا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم .انشاا... بزودی مامان بشی🥺🙏

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ای جان مطمئنم خبرای خوبی میشنوی همين ماه انشالله منم مثل شما بودم صبر کن امیدوارم باش تلاش کن توکل کن 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

منم همینجوری بودم. همش هورمونه لعنتییییی. بعد زایمان همه ی هورمونا یک دفعه به طرز فجیعی تغییر میکنن و آدم از بچه داری بیزار میشه و تا سال ها میگه امکان نداره دیگه بچه بیارم چرا انقدر بچه میخواستم واقعا؟ مگه بچه چی داره؟ چرا به زحمتاش فکر نکرده بودم؟ چرا به نظر خیلی لذت بخش تر از این میومد؟ 

ان شاالله به زودی میشه بگی مشکلتون چیه ؟ 

بعد ی چیزی بگم میگن صورت نوزادو بوس نکنید در کل میگما نمیدونم شما صورتشو بوس میکنی یا نه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡