2777
2789

مسخره، توهین، نظر بی ربط لطفا ندین فقط اگه تجربه دارین با شنیدین بهم بگید 🙂🌱

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگر قسمتت ۳۰یا ۴۰سالگی بیاد؟

چی بگم من خودم ۲۴ سالمه تا الان کمو بیش  گفتن گفتیم نه دوتا ک شرایط  بهتری داشتن راه دادیم.

تا چند جلسه هم پیش  میره ب دلایل الکی‌بهم میخوره 

میگن باید قسمت بشه  خودکار همه چی جور میشه. ولی  من دیگ‌میخام کسیو راه ندم ترسیدم ب همین دوبار

ابروم جلو  خانواده و‌عروس و دوماد و‌همسایه ک‌میبینن میره 

من یکبار چله حدیث کسا به نیت ازدواج انجام دادم و خاستگارام خییلی خیلی زیاد شد حتی تو یه روز دوتا خاستگار برام اومد،ولی خب پدرم سختگیره همشونو رد کرد.

الان دوباره چله حدیث کسا برداشتم (به نیت توسل به حضرت زهرا(س))

نیت کردم از اول محرم تا آخر ماه صفر زیارت عاشورا بخونم ، نمازامم سعی میکنم سر وقت بخونم و بین نمازام  ۱۱۰ بار یا علی میگم(توسل به امام علی(ع)).

من همیشه هرچی به دلم بیوفته انجام میدم و واقعا حس خوبی بهم میده و نشونه های خوبی هم میبینم .

قانون جذب هم خوبه،مثلا تصور کن ازدواج کردی،حس کن حلقه تو انگشتته ،مشخصاتی ک میخوای همسر آیندت داشته باشه بنویس،و مهم تر از همه امید داشته باش و مطمعن باش خدا بهترینا برات در نظر گرفته.

اینا کارایی بود ک من انجام میدم و حس خوبی بهم میده ،انشالله شما هم به زود عروس شی و بهترین فرد به سمتت بیاد و خوشبخت بشی گلم💕

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️
من یکبار چله حدیث کسا به نیت ازدواج انجام دادم و خاستگارام خییلی خیلی زیاد شد حتی تو یه روز دوتا خاس ...

ان‌شاالله حاجت روا شی عزیزم مرسی از دعای قشنگت❤️

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔