2777
2789
عنوان

نیمچه حس ششم هستممم:>>

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منننن کی ازدواج میکنم 

یه حسی بهم میگه ۲۵ یا ۲۷ سالگیت😂

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...

بعضی تون یکسری سوال ها میپرسید.. خانمها علم غیب ندارم که گفتم صرفا سرگرمی و نگفتم حتما درست در میاد.

بازم تاکید صزفا حدسه اصلا اصلا جدی نگیرید..

مثلا رنگ لباس 

لطفا اگه واقعا اعتقاد ندارید الکی با رنگ لباس و یا سوال نکنید 

حس ششم هم گاها درست در میاد گاها هم نه 

صرفا حدسه و انتظار پیشگویی نداشته باشید 

ب بعضی سوالای واقعا بی ربط پاسخ نمیدم چون هدف از پرسیدن اینها اخرش ب توهین ختم میشه

حس ششی 

حواس پنجگانه رو هم درست حسابی ندارم چ برسه ب ۶😂😂😂

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...

آینده من چطوره، اونطوری که من میخام؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
عزیزم میشه بگی چرا شوهرم جوابمو نمیده کی اشتی می کنیم؟ ایا واقعا دوستم نداره

بخاطر بحث یا دعوایی که کردین یا حرفی که بهش زدی جوابتو نمیده و تا خودت نری سراغش نمیاد پیام بده

دوست داره ولی ازت دلخوره یه کاری کردی تورو مقصد میدونه