2777
2789
عنوان

مادر بچه شو ول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 53 پست
گفتیم بهش دختره هم سوراخ و یاد گرفته هرسری میره تا به خاسته اش برسه  من در عجبم ادم از شوهرش ...

به نظر من اتفاقا زنی ک میره باید بچه رو بزاره و بره 

اما شما هم جور کش بچه کسی نیستین ک جمعش کنید یاید ب برادرتون بگین به ماچه یا بساز یا طلاق بگیر زن دیگا بیار

قبل بجه اوردن باید میفهمید اگه طرفش واقعا مشکل داره بچه نیاره... 

ولی به نظر من شما تو زندگیش نیستین شاید واقعا برادرت تون هم کارایی میکنه م طرف خون ب لب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نمی‌دونم برادرت مشکل داره یا نداره  ولی شوهر منم روز خوش برا من نداشته  هی ...

ن جفتشون رسم زندگی بلد نیستن و مقصر هردو هستن

ولی آدم حداقل پای بچه ش میمونه 

مگه داداشت من بچه رو انداخت تو کوچه 

این ادم لج کنه به بچه خودش شیر نمیده 

سر اون داداشم عصبانی میشه

سیاست زنانگی نداره و داداشمو بد کرده ولی اولش سر داداشم یه فامیل قسم میخورد

الانم فامیل میگه مقصر دخترس

اوایل میگفتن داداشمه

ولی این روی خودش رو اخر به همه نشون داد

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
خونه ما نمیاد  به زورم داداشم بیاره میشینه تو راه پله داداشمم میگه منم خونه مادر تو نمیرم پس ...

به نظر از لحاظ عقلی و رفتاری اصلا موجه نیست زنداداشت.مگه شماها مادروپدرش رو کشتید که اینطورمیکنه!!!

جاری خواهرمه انگار

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ببینید منم خودم زنم ومادرم اما بنظرم شما زیادی برای عروستون کوتاه اومدید از شما خیالش راحته یعنی چی. ...

میگم که ما ازون دسته ایم که خودمونو فدای بچه میکنیم

من شاغلم و متاهل

الان مامانم میگه دغ کردم اینو نگه دار من برم بیرون

و من دارم ازش مراقبت میکنم

ببینید منم خودم زنم ومادرم اما بنظرم شما زیادی برای عروستون کوتاه اومدید از شما خیالش راحته یعنی چی. ...

بچه رو میدیم بهس نگه نمیداره 

حتی شیر خودشو به بچه نداد گفت سختمه

اولین کاری که میکنید بزرگترین اشتباه اینه که بچشو نگه دارید یا بدیدتش خودش یا باباش اینجوری اذیت میشن به فکر زندگی خودشون میفتن بچه گرفت اصلا دلسوزی نیست بزرگترین اشتباه در حق پسرمون یا دخترمون میشه

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
ن جفتشون رسم زندگی بلد نیستن و مقصر هردو هستن ولی آدم حداقل پای بچه ش میمونه  مگه داداشت من ب ...

نمی‌دونم ولی حس میکنم زن برادرت میفهمم خب آدم خسته میشه میبره 

کم میاره تموم میشه 

چرا همش زن کوتاه بیاد چرا همش زن سیاست داشته باشه 

چرا همش باید زن مقصر باشه 

شاید برادرشما زنش رو نتونسته اونقدر بهش عشق بده ک زنش بشه مرهمش

😢😢

اون بیرحمه عزیزم

شما که بیرحم و بی عاطفه نیستین.

گناه داره اون بچه😔لطفا رهاش نکنین و عین بچه خودتون ازش مراقبت کنین.چه در اینده قدر بدونه چه ندونه.اینکه طفل معصومه گناهی نکرده.

خونه ما نمیاد  به زورم داداشم بیاره میشینه تو راه پله داداشمم میگه منم خونه مادر تو نمیرم پس ...

به گوشش برسونید یه پرستار جوون گرفتین واسه نگهداری از بچه ش که تو خونه برادرتونم هست 

۲تا پا داره ۲ تاهم قرض میگیره میاد 😁😈

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نقش داداشت چیه  این وسط؟؟؟؟؟ این چه مردی هست  نمیتونه زندگی شو  ٱداره کنه  از پ ...

بابا گیر ادم بی حیا افتاده 

بهش بگی تو میره به خانوادش میگه فحشم دادن

محترمانه چیزی بهش بگی گریه و تپش قلب و... ادم پشیمون میشه

یه بابا هم داره افتاد دنبالش برای پیگیری دعوا

بعد که داداش منو مثل خودش کرده میگه ن حالا تو خوب شو و حرف گوش کن

ن میتونی چیزی بگی ن کاری کنی

میگم که ما ازون دسته ایم که خودمونو فدای بچه میکنیم من شاغلم و متاهل الان مامانم میگه دغ کردم اینو ...

وای خدایا😔😔مادرت اگه هم بره بیرون میتونه با خیال راحت لذت ببره؟دلم کباب شد واس بچه