2777
2789
عنوان

مادر بچه شو ول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 53 پست
ن جفتشون رسم زندگی بلد نیستن و مقصر هردو هستن ولی آدم حداقل پای بچه ش میمونه  مگه داداشت من ب ...

خاله منم عروسش همینجوری بود از اول زندگی به چپش بود همش حامله میشد سر شرط بندی و بچه بازی با شوهرش بعد میگفت میخوام سقط کنم ولی خالم نمیذاشت همیشه خدا هم قهر بود دو ماه دوماه بچه ها رو میذاشت میرفت الانم که یه ساله طلاق گرفته رفته دو تا طفل معصوم پیش خالمن.آخ الهی وقتی  میبینمشون جیگرم آتیش میگیره لعنت به مادرشون و دل سنگش .الانم میگن شوگر ددی کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من دوتا دخترش ول کرد خونه پدرشوهرم ناپدید شد بعدش مادرشوهرم این دوتا بچه انقدر اذیت کرد انقدر اذیت کرد یه استکان چای نمیدادشون انگار میخواست انتقام مادر از این دوتا طفل معصوم بگیره مادرم تو چند ماه کاراش کرد طلاقش گرفت ازدواجش کرد بعد امد دنبال بچه هاش بچه هاش با خودش برد ولی ضربه ای که این دوتا بچه خوردن چقدر درد اور بود من که یه پا غریبه بودم دلم برای بچه ها اتش گرفت یه مادر اگر برای هر چیزی بچه هاش ول میکنه رو دست این اون انسانیت عاطفه تو وجودش نیست.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

بنظرم داداشت ولش کنه بذار بمونه خونه مامانش

بچشم نگه دارید

ببینه نازکش نداره برمیگرده

فوقش خودش میره دادخواست طلاق میده

داداشتم بره عدم تمکین بزنه

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
عزیزم بحث بچه هست  وقتی با شوهره لج می‌کنه و به بچه شیر نمیده و میزاره بچه گریه کنه  بنظ ...

اینو قضاوت نمیکنم ولی ی لحظه خودتو بزار جاش ببین شاید اونقدر شرایطش وحشتناکه اونقدر تنهاست که  دیوونه میشه

😢😢
این حرف نزن جیگر.یجاهای واقعازن مقصره.الان برادر من هرکاری که بگی برای زنش میکنه و خیلی مهربونه.ولی ...

میدونم عزیزم استثنا هم هست حق با توعه ولی زن اگر درک بشه غریب به نود درصد موارد زندگی گلستون می‌کنه بجز عده ای که ذات خرابن

😢😢
اینو قضاوت نمیکنم ولی ی لحظه خودتو بزار جاش ببین شاید اونقدر شرایطش وحشتناکه اونقدر تنهاست که  ...

تنها نیست 

چون خونه ش کنار مادرشه و اصلا با خانواده شوهر و فامیل شوهر رابطه نداره 

و میخواد شوهره به حرفش باشه