2777
2789

كسي هست كمكم كنه هفته ١٠ بارداري هستم از ظهر لك ميبينم به دكترم اس ام اس دادم گفت شياف پرژستورون استفاده كن 

قط نشد بيا مطب 

من ٢ روز پيش سونو دادم همه چي خوب بود

خدا بعد ١٦ سال بهم هديه داد 

تو رو قسمت ميدم ازم نگيرش

اين آخرين اميدم

كسي تجربه مشابه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش، شیاف استفاده کن، استراحت کن و تا میتونی فعالیتتو محدود کن، 

از وقتي باردار شدم همش خوابيدم انقدر كه بد ويارم

سه روزم بيمارستان خوابيدم بخاطر تهوع 

الان اينجوري شد نا اميد نااميد شدم

نترس واسه خیلی ها پیش اومده فقط شیاف بزار ، روز اول هر ۱۲ ساعت یکی بزار تا یکساعت بعدش هم از جات پا نشو که جذب بشه

بعد روزی یکی تا سه روز ادامه بدی قطع میشه چیزی نیست

اگه قطع نشد برو تا دکتر واست آمپول بزنه،  استرس نداشته باش

استراحتت رو خیلی زیاد کن چیزی نمیشه

سوره حجرات بخون هر روز

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
از ترس دارم سكته ميكنم  تحمل اين يكي و ندارم

استرس بیشترش میکنه عزیزم سوره الحاقه رو بنویس کنارت نگه داره برای حفظ جنین هستش بسپارش به خدا . خدایی که خودش داده مواظبشم هست فقط کافیه بهش اعتماد کنی

از وقتي باردار شدم همش خوابيدم انقدر كه بد ويارم سه روزم بيمارستان خوابيدم بخاطر تهوع  الان ا ...

نگران نباش نا امید چرا به خدا بسپارش، منم سربارداری قبلم همش لک و خونریزی داشتم ، الانم باز هفته ده افتادم لکه بینی ، انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی سالم بیاد بغلت، برای سلامتی نی نیت ایت الکرسی میخونم عزیزم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
مرسي عزيزم واسم دعا كن

منم مثل شما بودم یه نفر و میدیدم که تیگر بارداریش از سی گذشته به حالش غبطه میخوردم ببین سپردم به خدا الانم خودم هفته ۳۶ رو دارم تموم میکنم ان شاء الله روزی برسه که شما هم هفته ۳۷ بشی 

نگران نباش نا امید چرا به خدا بسپارش، منم سربارداری قبلم همش لک و خونریزی داشتم ، الانم باز هفته ده ...

انشالله براي شما هم به سلامت دنيا بياد 

من آخه سنم زياد شده اين آخرين اميدم هست 

واسم دعا كن قشنگم

ایشالا خدا نگهش داره برات اصلا استرس نداشته باش ممکنه هماتوم باشه شیاف پروژسترون روزی دوتا از مقعد بزار .نشاسته با اب سرد قاطی کن بخور. پله تحرک زیاد رابطه ممنوعه برات.موقع استراحت بالش بزار زیر پات پاهات بالاتر باشه .مایعات زیاد مصرف کن سعی کن یبوست نگیری و از دسشویی فرنگی استفاده کنی حمام میری مدت دوشت کم کن